Fiti fit – LadyFit!

Castiga abonamente LadyFIT pentru tine si pentru cea mai buna prietena! Vrei sa scapi de stresul kilogramelor in plus, dar mai ales de stresul unui program fix la sala? Vrei sa iti petreci mai mult timp de calitate impreuna cu cea mai buna prietena? Participa la concurs si incepe anul in forma! 9vremparinti.ro si LadyFit Gym iti ofera sansa de a castiga doua carduri (de cate 12 sedinte) la sala infiintata de reputatul antrenor Cori Gramescu – unul pentru tine, iar celalalt pentru prietena ta buna. Uite cum puteti fi amandoua fit!

Despre LadyFIT Gym
Prima sala din Bucuresti dedicata in exclusivitate doamnelor si domnisoarelor a fost deschisa in anul 2005, iar din anul 2009 functioneaza sub brandul actual, LadyFIT. Sala ofera peste 40 de programe de antrenament pentru incepatoare, de nivel mediu si avansate si are, astfel, cel mai generos si divers orar din Bucuresti. Sala ofera, de asemenea, program de nutritie si program gratuit de consiliere si suport pentru alegerea antrenamentelor.

Premiu: 2 premii constand in 2 abonamente a cate 12 sedinte la LadyFIT Gym, pentru tine si prietena ta buna! Abonamentele pot fi utilizate pana la sfarsitul anului 2016.

 

Cum participi:
Inscrie-te la concurs urmand pasii de mai jos:

1. – Da like paginii de Facebook LadyFIT Gym
2. – Raspunde la intrebarea concursului – “De ce vrei sa mergi la sala si ce anume vrei sa schimbi la tine?”, printr-un comentariu la acest articol.

Perioada in care poti participa este 1 decembrie 2015 – 15 ianuarie 2016

cori-avatarCele mai interesante comentarii vor fi premiate chiar de catre Cori Gramescu. Fiecare dintre cele 2 castigatoare va primi 2 abonamente (12 sedinte la LadyFIT Gym) –  unul pentru ea, celalalt pentru prietena ei buna.
Castigatoarele vor fi anuntate in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol de pe site-ul 9vremparinti si pe pagina de facebook a 9vremparinti.ro

 

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre 9vremparinti si sponsorul acestui concurs la trimiterea de noutati, oferte si promotii.
Castigatorii sunt rugati sa ne contacteze pentru revendicarea premiului pe adresa simona@9vremparinti.ro si sa isi furnizeze datele complete, pentru a putea intra in posesia premiului
Castigartorii trebuie sa isi revendice premiului in maxim 48 de ore de la data la care au fost anuntati drept castigatori. In caz contrar, premiul este repus in joc.

 

LATER EDIT: Cori a decis – vor veni la sala impreuna cu cele mai bune prietene Ina Pauna si Alina Angheli. Felicitari! Ina si Alina, va rugam sa ne transmiteti datele voastre pe simona@9vremparinti.ro.

My title page contents