Wow cum suna! Abundenta este sinonim cu bogatia, cu avutia. Cu puterea. Si pentru unii, cu libertatea. Si totusi tu ce crezi ca este abundenta?

Pentru unii, mai iluminati si mai senini, abundenta este pur si simplu o stare energetica. O stare care te ajuta sa aduci bogatie in viata ta. Pe toate planurile si la toate nivelurile.

Ai pufnit pe nas? Ne-ai boscorodit? Nu conteaza. Esti libera sa faci ceea ce simti. Insa nu uita: viata ta, lumea ta este ceea ce tu spui si faci. Asa ca fii deschisa si pregateste-te de miracole.

Noi am fost invatati sa credem ca abundenta este strict materiala, ca traim abundenta doar atunci cand avem lucrurile materiale pe care le dorim. Suntem bogati atunci cand dam bine in jurul celorlalti, atunci cand bunurile ne asigura respectul si atentia lor.

Ceea ce nu stiai este ca abundenta nu e materiala. Ea este pur spirituala. Abundenta e energie. Abundenta materiala este o consecinta a unei vieti traite in armonie cu tine si cu Universul, cu Dumnezeu. Abundenta inseamna iubire, generozitate, pace. Ea este o consecinta fireasca a abundentei spirituale.

Daca tu crezi ca starea ta de bine depinde de ceva exterior pe care acum nu il ai, inseamna ca TU, in mod constient, iti amani permanent fericirea.

Sper ca nu te-am bagat total in ceata. Nu asta era intentia. 9 vrem doar sa iti dam un imbold.

Si oare aceasta abundenta se poate crea? Se poate atrage? 9 credem ca da. 9 credem ca abundenta se atrage, se cheama, se doreste si apoi, plini de entuziasm se lasa Universul sa lucreze,

Complicat? Nu chiar! Ai auzit de legea atractiei? Stii ca in Univers, exista o materie amorfa, inteligenta, in care se impregneaza toate gandurile noastre. E vorba despre energie. Aceasta materie inteligenta face ca gandurile noastre sa se transforme in materie. Si uite asa, in fiecare moment suntem in procesul creatiei, pentru ca fiecare gand creeaza. Fiecare gand aduce cu sine ceea ce poarta in el.

Si daca nu crezi o iota din ceea ce citesti. Si daca nu crezi ca legea atractiei functioneaza, noi te asiguram ca ea este pusa in miscare oricum.

.Legea Atractiei este un joc. Iar noi avem nevoie sa ii intelegem regulile. Pentru ca, daca “invatam” si mai apoi aplicam intocmai aceste reguli, trecem la carma propriei vieti.

.

Cum se joaca atractia?

  1. Nu exista coincidente
  2. Legea atractiei functioneaza prin vibratiile pe care le transmitem in Univers
  3. Manifestarea dorintelor are loc din interior catre exterior si nu invers

Legea atractiei raspunde la orice vibratii emiti, atragand catre tine lucrurile corespunzatoare, fie ele pozitive sau negative. Ea pur si simplu raspunde vibratiilor tale.

Exista o distinctie intre dorinta si intentie. Dorinta este a mintii, intentie este a inimii. Cand traiesti in inima, nu mai ai nevoie de dorinte si de iluzia ca, intr-o zi, implinirea unei dorinte te va face fericit. E de ajuns sa declari intentia, cu putere, si sa-i dai drumul in Univers!

E de ajuns sa crezi din suflet si dorinta ta se va implini.

My title page contents