Nu iti pili suprafata unghiilor

Esti multumita de unghiile tale? Iti place forma lor, felul in care arata? Lungimea lor? Cat de des mergi la manichiura?

 

Si ce ritual de infrumusetare adopti? Cumva manichiurista ta iti pileste suprafata unghiilor? Ti le netezeste cu ajutorul pilei? „Ei bine, total gresit”, spune Jessica Vartoughian, creatoarea Jessica Cosmetics. De ce? „Afla ca aceasta actiune agresiva poate duce la subtierea si deterioarea unghiilor. Motivul? Imbatranirea unghiilor. Dupa 30 de ani, pe suprafata unghiilor pot aparea mici cute superficiale. O chestiune perfect normala. Sunt semne care apar din cauza functionarii deficitare a radacinii unghiei, care, la randul ei,  produce celule in exces in anumite zone”, ne explica Jessica.

Nu iti pili suprafata unghiilor

Specialista in Nail ne recomanda sa tratam unghiile denivelate cat mai simplu si mai eficient. „Aplicati lac de unghii opac pentru a umple si a netezi mici santuri de pe suprafata unghiilor. Astfel, grosimea unghiei ramane intacta. Si unde mai pui ca, odata cu ascunderea denivelarilor, reusiti sa va intariti si unghiile c ajutorul lacului de unghii”, puncteaza Jessica Vartoughian.

 

 

My title page contents