Petrecerea de Revelion în familie. Cum petreci împreună cu copiii mici?

Petrecerea de Revelion în familie

Petrecerea de Revelion în familie poate fi o reușită dacă ții cont de unele aspecte. Te gândești ce să faci în noaptea de Revelion cu familia? Iată câteva idei despre ce să faci în noaptea dintre ani cu copiii de la 0 la șase ani.

Nu ai nicio idee despre cum să petreci de Anul Nou? Poate în familia ta tocmai s-a născut un copilaș, și nu știi cum să te organizezi cel mai bine pentru petrecerea de Revelion. Iată câteva sfaturi utile și multe idei pentru a petrece Revelionul cu copiii.

Cum petreci noaptea dintre ani dacă copilul are mai puțin de trei ani?

Cel mic are propriile nevoi și propria rutină și dacă nu vrei să te stresezi pentru că nu poate dormi sau devine nervos din cauza zgomotului, cel mai bine este să-l lași cu un membru al familiei acasă.

De asemenea, este probabil să se trezească și să se sperie din cauza artificiilor și a petardelor de Anul Nou. De aceea, este mai bine să stea acasă, într-un mediu familial în care să fie liniștit.

Petrecerea de Revelion în familie. Câteva idei pentru a petrece Revelionul în familie, dacă ai un nou-născut:

Organizează o cină la tine acasă invitând rude sau prieteni. În felul acesta poți să organizezi o cină specială și, în același timp, să fii alături de bebelușul tău, să-i pregătești mâncarea, și să-l ai mereu în preajmă. Când va fi ora de somn, vei putea să-l pui imediat în pătuțul lui, fără să-i strici rutina.

Un revelion în doi: tu și partenerul tău. După ce se va juca puțin, bebelușul va adormi, iar tu te poți bucura de o seară romantică la lumina lumânărilor;

– O cină acasă la un prieten. Daca nu ai posibilitatea să organizezi o cină festivă la tine acasă, ideal este să stai oricum acasă. Poate acasă la bunici sau la niște prieteni. Ia cu tine căruciorul și tot ce îți trebuie pentru noapte (pijamale, scutece, lapte și mâncare pentru bebeluși). Astfel, chiar dacă adoarme, va fi mai confortabil să simtă atmosfera de acasă.

Dacă copilul are peste trei ani

Dacă copilul are peste 3 ani, dar nu este încă suficient de mare pentru a participa la petreceri, poți să îndrăznești ceva diferit, atâta timp cât nu ajungi prea târziu acasă. Poți încerca:

– O cină în oraș, însoțită de o plimbare, iar la întoarcere să ciocniți un pahar de șampanie la miezul nopții.

– O cină la un prieten acasă, alături de care să sărbătoriți noaptea dintre ani. Atenție la alegerea companiei, trebuie să existe și alți copiim cu care copilul să se poată juca.

– O cină la tine acasă, unde vei invita prieteni cu copii de aceeași vârstă, pentru a te bucura de cină și, în același timp, pentru a distra și copiii. În acest caz, gândiți-vă cum să îi distrați pe cei mici, să creați un spațiu de joacă în dormitor punându-le la dispoziție diferite tipuri de jucării sau să organizați un cinematograf pe placul tuturor în dormitor cu multe perne și un film amuzant.

Petrecerea de Revelion în familie, dacă copilul are peste șase ani

Cu copiii mai mari, de la 7 la 10 ani, ideile pot fi variate. În sfârșit vă puteți răsfăța prin organizarea unui Revelion diferit și distractiv pentru adulți și copii.

– O cină în casa unui prieten (atâta timp cât există mulți prieteni cu care să se joace, să ia cina și să aprindă artificii);

– O cină la restaurant cu petrecere în piață (cu muzică și jocuri de artificii: așteptarea miezului nopții în mijlocul atâtor oameni este foarte sugestiv și distractiv, chiar și pentru copii).

My title page contents