Epilarea cu ceara – cea mai raspandita metoda de indepartare a parului nedorit

Exista multe feluri in care putem indeparta parul nedorit de pe corp, insa cea mai raspandita metoda ramane si astazi epilarea cu ceara.

De cele mai multe ori, aceasta este asociata cu durerea si iritatiile, insa tehnologia moderna diminueaza intensitatea si persistenta acestor efecte secundare. Epilarea spa transforma aceasta experienta in una mult mai placuta. Nicoleta Ion, trainer Rica, explica ce prespune aceasta procedura.

Primul pas este utilizarea unui produs special ce degreseaza pielea si o pregateste pentru aplicarea cerii. Opteaza pentru folosirea unui tip de ceara imbogatita cu ingrediente care ajuta la calmarea si hidratarea pielii, precum dioxidul de titan, oxidul de zinc sau uleiurile vegetale si proteinele din lapte, cu rol in grabirea vindecarii chiar si in cazul celui mai sensibil tesut. Dupa indepartarea parului nedorit putem alege dintr-o varietate de produse post-epilare potrivite fiecarui tip de piele. In felul acesta pielea nu se mai exfoliaza, se calmeaza mult mai repede, este hidratata in profunzime, iar acest procedeu aparent neplacut se transforma intr-un adevarat tratament spa.

My title page contents