Dacă ai ales să-ți colorezi părul, trebuie să știi cum să păstrezi nuanța cât mai mult timp.  Alegerea culorii este esențială pentru menținerea unui rezultat natural.

 

Cum alegi nuanța în care îți vopsești părul?

„Alege o nuanță ușor mai deschisă sau mai închisă decât culoarea ta naturala. De ce? Deoarece, pe parcurs, intensitatea culorii va scădea în mod insesizabil, iar rădăcinile vor rămâne discrete. Pentru a evita greșelile, ia în calcul culoarea ochilor, a pielii și a părului tău natural.”, ne sfătuiește Ovidiu Cristea, DESIGN TEAM Sebastian Professional România.

Odată ce ai ales să-ți vopsești părul, reține: ai nevoie, pe lângă șampon și balsam pentru păr colorat, și de un spray cu filtre UV care protejează culoarea de arsurile solare.

Menținerea unei culori frumoase pentru o lungă perioadă de timp nu este chiar simplu de realizat. Dar, trebuie să faci un simplu gest și să alegi un produs bun, pentru a avea garanția unei culori intense și strălucitoare pentru cât mai mult timp.

De aceea, specialiștii Sebastian Professional îți aduc în atenție gama Color Ignite Mono Shampoo/Conditionner – șampon și balsam pentru părul vopsit într-o singură culoare. Color Ignite Mono este o gamă inovatoare în domeniul culorii dedicată iubitorilor de mono-culoare. Complexul inteligent de culoare îngrijește părul și îi oferă o suprafață netedă ce emană strălucire și vitalitate.

Cum folosești?

Aplici șamponul pe părul umed, masezi și clătești bine. Repeți dacă este nevoie. Pentru o protecție mai mare a culorii se continuă tratamentul cu Color Ignite Mono Conditioner.

Aplicare balsam: Îndepărtezi excesul de apă din păr și agiți tubul bine. Aplici apoi pe păr o cantitate de produs de mărimea unei mingi de ping-pong, de la rădăcină până la vârfuri. Lași să acționeze 2-3 minute și clătești bine.

 

Alege o mono-culoare vibrantă și menține-o cu Sebastian Professional Color Ignite Mono Shampoo/Conditionner.

Preț Color Ignite Mono Shampoo: 77 lei

Preț Color Ignite Mono Conditioner: 109 lei

My title page contents