Coafarea parului intre mit si realitate

Visul oricărei femei? Un păr frumos, mătăsos, sănătos! Dar ce e dincolo de acest deziderat? Câte ore de îngrijire? Cât timp? Întrebari legate de tipul produselor de styling și tipul de coafat. Sau poate chiar și îngrijorări legate de instrumentele de styling utilizate. Despre detalii și rezultate. Vrei lămuriri? Le poți obține de la cei mai buni traineri ghd România.

 

Coafarea atrage după sine arderea părului?

Mădălina Nițu, trainer ghd România, subliniază că nu e nevoie de temperaturi mai mari de 185°C pentru un coafat impecabil. Ba dimpotrivă! E nevoie de o constantă! ghd platinum este un styler care face posibil acest lucru, grație senzorilor integrați pe suprafața plăcilor.

Placa e bună doar pentru întins părul?

Ba bine că nu! O placă oferă în primul rând îndreptarea părului, dar un styler ghd nu e de colo. El înglobează tehnologii care îți oferă nenumărate posibilități de styling. Bucle, beach waves, valuri. Cum le execuți? Caută inspirația de canalul de YouTube ghd.

Părul drept e plictisitor?

Un păr drept poate fi oricum, însă nu plictisitor. Joacă-te! Dă-i volum! Creează mișcare, energie, vibrații.  Stylerul ghd așteaptă doar un semnal.

My title page contents