Extractul de casmir – aliatul de incredere impotriva parului rebel

Extractul de casmir – aliatul de incredere impotriva parului rebel

Ai par aspru, rebel, dificil de descurcat? Ai vrea sa arate neted, suplu si lucios? Atunci extractul de casmir ar putea fi un aliat de incredere. Tratamentele de par care au la baza acest ingredient luxos netezesc si controleaza perfect structura firului de par gros si aspru.

 

Iata si explicatia. Datorita texturii sale, parul rebel este dificil de descurcat si reprezinta o adevarata provocare pentru hairstylist. Cu ajutorul extractului de casmir (cheratina hidrolizata) te poti bucura de nenumarate beneficii:

  1. Confera un aspect suplu si matasos – roteinele din casmir sprijina proteinele naturale din firul de par si ofera ingrijire .

  2. Ofera stralucire – fibrele din casmir netezesc,  intaresc si protejeaza firul. Cheraina hidrolizata ofera protectia impotriva uscarii si iti lasa parul stralucitor.

  3. Ofera protectie anti-frizz de durata . Casmirul este unul dintre cele mai luxoase materiale, iar proteinele din acest extract ofera extra netezire print actiune restructuranta.

  4. Controleaza parul rebel. Proteinele din casmir  intaresc si controleaza structura parului.  Textura fina si matasoasa a casmirului este ideala pentru stilying-ul parului rebel.

Gama Smoothen de la SP Active Cashmere Complex netezeste si controleaza perfect suprafata firului. Rezultatul? Un par moale si flexibil!

Smoothen Mask de la SP (99 RON) contine ulei de avocado care protejeaza impotriva si umidatatii, zeina – confera rezistenta si extract de casmir, cu rol de netezire a suprafetei firului de par.

 

 

My title page contents