La 4 ace. Tipsuri pentru un look perfect

         O femeie pusă  la  punct este o femeie frumoasă. Pentru că este o femeie care se iubește și își dedică timp și atenție. O femeie cu un păr mereu curat și îngrijit este o femeie căreia îi pasă de ea. Uite cum poți să ai un look perfect.

 

Tipsuri pentru un look perfect

Cum faci să fii mereu ca scoasă din cutie chiar și când nu ai vreme să mergi la fiecare două zile la salon? Iată sfaturile specialiștilor Londa Professional. ”Mizezi pe placă sau pe peria rotativă pentru retușuri stilistice zilnice? Atunci, fii cu băgare de seamă. Nu folosi echipamente de stilizate cu aport termic direct pe păr, fără să îți protejezi în prealabil părul”, spune stilistul Londa Professional, Bogdan Mirică. Motivația e logică: echipamentele cu aport de căldură mătuiesc culoarea părului, distrug cuticula, iar parul își pierde strălucirea.

Nu trece la concluzii pripite! Asta nu înseamnă că nu mai poți folosi acasă echipamentele de coafat, ci doar că e nevoie să le utilizezi corect.

În primul rând, trebuie să fii atentă ce echipament de styling alegi. Apoi, temperatura de utilizare trebuie să fie de 185 de grade.

Cum faci să știi că ai ales bine?

Ei bine, majoritatea echipamentelor din piață fie nu au opțiunea de a seta temperatura corectă, fie nu o pot atinge sau o depăsesc fără a putea controla nivelul temperaturii. Așdar, alege stylerele ghd. Pentru că acestea sunt construite special pentru a proteja sănătatea părului. Datorită tehnologiei Tri-zone, stylerul menține temperatura constantă pe toată durata stylingului. La 185 de grade. Această temperatură  reduce ruperea părului cu peste 50%. Al doilea pas, este să folosești întotdeauna un produs cu protecție termică, adaugă Bogdan Mirică. „Preferatul meu? Protect It de la Londa Professional. Este un produs care oferă și o fixare flexibilă în același timp. „

Alege frumusețea și sănătatea pentru părul tău!

My title page contents