Look-ul perfect la 30 de ani

O femeie e frumoasă la orice vârsta, mai ales dacă are încredere în ea, dar….există un DAR. La 30 de ani, ea este perfectă. Impecabilă. Chipul este înfloritor, corpul semeț, privirea scrutătoare, sufletul zen.

 

Știm cu toatele că frizura pe care mizăm are un impact decisiv asupra aspectului nostru, așa că e musai să alegem ce e mai bun pentru noi. Ce ne face să fim mai senine. Tunsoarea, nuanța părului și modul în care ne aranjăm părul ne pot pune în valoare sau ne pot adăuga ani nebănuiți pe chip.

Cum faci să fii în cea mai bună formă a ta?

Asculți tipsurile Oanei Motoi, Trainer ghd România. Ea îți explică scurt și la obiect ce ai de făcut ca să arăți super la 30 de ani. Iată care este hairstyle-ul potrivit pentru minunata ta vârstă.

“Este o perioadă în care poți adopta un look mai rafinat. Variantele la îndemână?  Un bob asimetric – ușor de coafat, care îți dă un aer de eleganță. Tot la fel de bine, poți miza oricând pe  buclele largi, pline de feminitate. Coafurile de zi de zi pot fi ușor pregătite chiar de către tine acasă, cu ajutorul unui styler #ghd.”, explică stilistul ghd România.

La 30 de ani, te poți juca cu volumele și cu lungimile. ”Acum, focusul trebuie să fie pe vârfuri, care au nevoie de o apariție impecabilă. Nuanțele mai deschise pot crea un look mai fresh. După vârsta de 30 de ani, părul devine mai tern așa că poți apela la produse care oferă strălucire,” mai precizează trainerul ghd România.

Poartă-ți vârsta cu drag!

My title page contents