Părul super drept pentru un look spectaculos

Parul super drept

Părul super drept poate poate arăta la fel de spectaculos ca o coafură complicată? Sigur că da!

Ioana Moțoi, trainer ghd România îți dezvăluie cum poți obține o îndreptare perfectă și un look care să reziste cât mai mult!

Ține instrumentele de styling la îndemână, deoarece părul super drept este in tendințe!

“Celebrele beach waves și texturile dezordonate au farmecul lor, dar și părul perfect drept este un look foarte în vogă în acest sezon. Dar ține cont de faptul că este un hairstyle de impact doar dacă ai un păr impecabil, sănatos, fără vârfuri despicate și aspect tern,” explică trainerul ghd România.

Pentru a obține suvițe super drepte ai nevoie de câteva produse esențiale: un spray care oferă protecție termică, un uscător de păr de calitate, un styler versatil și un produs pentru finisare. Rezultatul final? Un aspect glossy și suvițe care nu se electrizează.

Ioana Moțoi, trainer ghd România, îți explică pas cu pas cum poți obține un hairstyle drept cu  structură perfect netedă!

  1. Mai întâi pregătește părul cu ajutorul unui spray de protecție termică pentru a oferi o barieră împotriva căldurii.
  2. Folosește un uscător de calitate pentru a reduce încărcarea electrostatică a părului, asigurând un look neted. Asigură-te că aerul cald este direcționat tot timpul dinspre rădăcină spre vârfuri.
  3. Împarte părul în secțiuni și începe cu firele de desubt și spre final îndreaptă și părul de deasupra.
  4. Ia câte o secțiune, plasează stylerul cât mai aproape de rădăcină și întinde-l cu o singură trecere a plăcii peste fiecare șuviță.
  5. Repetă aceeași mișcare pentru fiecare secțiune.
  6. Pentru un finish glossy mizează pe un ser pentru finisare și strălucire. Începe să aplici produsul dinspre vârfuri!

 

My title page contents