Sleek ponytail – o coafură fashionable în doar câteva minute

sleek ponytail

O coafură perfect fashionable pe care o poți realiza în mai puțin de 5 minute? Există! Variantă mai sofisticată a eternului păr prins în coadă sau, altfel spus, sleek ponytail. Un hairstyle care arată incredibil de chic și completează perfect orice ținută!

E musai să îl încerci în zilele în care simți că părul nu stă așa cum îți dorești. Sau când vrei să ieși rapid din casă și să arăți impecabil. Și, mai ales, în toate acele momente în care vrei să arăți spectaculos în timp record.

Arabella Zadic, Brand Ambassador SP, ne dezvăluie câteva trucuri pentru a obține o coadă sleek ca la carte.

“Sleek ponytail este un look clasic și modern deopotrivă. Secretul constă în a peria foarte bine părul spre centrul capului, în spate, acolo unde se va fixa coada. Această periere este absolut esențială pentru că va direcționa toate firele de păr în direcția dorită și va oferi aspectul de sticlă, perfect întins,” explică Arabella Zadic.

Produse indispensabile pentru un Sleek Ponytail

Tot ce trebuie să faci pentru a obține acest look este să pregătești părul cu produsele potrivite de îngrijire și apoi să pui în practică o serie de trucuri care fac diferența!

“Aspectul perfect finisat îl poți obține cu ajutorul unui șampon și a unui tratament ce repară firul de păr. Un alt produs esențial este uleiul de păr. Alege un ulei ușor care va aduna firele de păr rebele și va oferi aspectul neted, cu reflexii ca de oglindă și vârfuri perfecte,” mai precizează expertul SP.

Formula cu consistență fină SP Luxe Oil Elixir nu încarcă părul, ci dimpotrivă îl hrănește și îl hidratează, acționând dinspre interior. Un amestec de uleiuri prețioase (argan, jojoba, migdale), alături de cheratină, transformă instant părul. Acesta devine mai strălucitor, mai mătăsos și mai suplu.

4 trucuri care fac diferența

Arabella Zadic mai dezvăluie câteva detalii pe care ai face bine să le iei în calcul dacă vrei să menții acest look intact preț de câteva ore bune.

1. Dacă ai părul foarte voluminos poți aplica puțin gel de păr la rădăcină pentru a-l coafa mai ușor

2. Când părul nu este proaspăt spălat, acesta este mai ușor de coafat

3. După ce  ai fixat bine coada,  pulverizează ușor, la o distanță de 15 cm, un fixativ light, cu fixare ușoară

4. După ce ți-ai strâns părul, alege o șuviță subțire din coadă și răsucește-o în jurul elasticului. Fixeaz-o cu ajutorul unei agrafe de păr

5. O cărare într-o parte conferă coafurii mai mult impact

Preț recomandat SP Luxe Oil Elixir: RON 105

My title page contents