10 mici obiceiuri care iti vor schimba viata in bine

10 mici obiceiuri

Schimbarea unui obicei poate fi dificila, dar sunt lucruri pe care le poti introduce in viata ta cu efort minim. Este vorba de 10 mici obiceiuri zilnice, care nu iti consuma mult timp, dar care iti pot influenta major calitatea vietii.

 

Hai, la drum! Citeste propunerile noastre de 10 mici obiceiuri si nu mai sta pe ganduri. Implementeaza-l si bucura-te de efecte!

Inainte sa mergi la culcare, spune-ti „Ma trezesc la ….”.

Iti vei seta creierul, iar dimineata vei avea surpriza sa te trezesti inainte ca alarma sa sune.

Bea apa dis de dimineata.

Multe persoane se simt obosite deoarece sunt deshidratate. Hidratare este energie. Asa ca, tine laga pat o sticla cu apa si incepe sa bei de la prima ora a diminetii.

Dupa ce te speli pe dinti, opreste-te, uita-te la tine in oglinda si zambeste-ti.

Apoi spune-ti ceva frumos. Multi oameni sunt foarte duri cu ei insisi. Aristotel spunea ca suntem ceea ce facem in mod repetat. Asa ca, repeta-ti lucruri frumoase despre tine si comporta-te in acord cu ele.

Plimba-te.

Atunci cand ne plimbam se pare ca deblocam creativitatea. In timpul unei plimbari, putem gasi solutii la problemele noastre, raspunsuri sau chiar putem trai adevarate epifanii.

Fii recunoscato(a)re.

Imediat dupa ce te trezesti, gandeste-te la trei lucruri pentru care vrei sa multumesti. Este si o cale buna de a experimenta mai multa fericire in viata ta.

Fa cel important lucru pe care il ai in lista.

Este mai probabil sa il rezolvi cu mai mult succes, si te vei relaxa dupa ce il vei finaliza, putand sa abordezi restul zilei intr-o maniera mult mai degajata.

Fa complimente.

Este un sentiment extraordinar atunci cand ii faci pe cei din jurul tau fericiti. Corpul tau te va rasplati producand substante asociate fericirii precum oxitocina si serotonina.

Transpira.

Miscarea reprezinta una dintre cele mai la indemana metode de a stimula productia de hormoni ai fericirii. Fa sport si bucura-te de beneficii!

Fa-ti un bilant la finalul fiecarei zile si concentreaza-te pe ce ti s-a intamplat bun.

Noteaza-ti aceste lucruri intr-un jurnal.

Citeste macar 20 de minute in fiecare zi.

Cea mai buna modalitate de a avea acces la idei noi este lectura. Citeste in fiecare zi un titlu care sa te ajute sa iti dezvolti cunoasterea, dar si sa te ajute sa iti creezi un mindset pozitiv.

 

 

(articol inspirat de mindbodygreen.com)

 

My title page contents