Viseaza frumos si crede in visele tale. Crede in baloane de sapun, in magie si in orice e important. Daca te vrei blonda, nu ezita. Insa, sa stii ca se poarta aramiu!

Culoarea aramie este si va fi mereu la moda, insa trebuie intretinuta cu mare grija. Daca nu este realizata corect, cu fiecare spalare, uscare si periere, aceasta se va estompa, va pierde din intensitate si luminozitate. Iar caldura excesiva si produsele mult prea agresive, vor duce la porozitati pe suprafata firului de par, iar culoarea isi va pierde din caracterul vibrant.

Ce fac produsele potrivite de ingrijire?  Protejeaza luminozitatea culorii si ofera protectie impotriva razelor UV care o afecteaza , devenind mata si fara viata. Iata ce recomanda in acest sens Arabella Zadic, lector  The Studio by Wella Professionals:  „intre vopsiri se poate realiza o improspatare a culorii printr-o nuantare, sau folosirea unui conditioner special cu pigment aramiu sau auriu , precum este Wella Color Recharge Red sau Warm Red. Se aplica la fel ca un tratament obisnuit, fara durata de actionare si se clateste. Acest produs ajuta la mentinerea nuantei de aramiu si a stralucirii parului. Este  ideal de folosit in special pentru persoanele care frecventeaza piscinele; clorul avand un impact negativ.”

Cui i se potriveste aceasta culoare? „Aramiul poate fi de foarte multe feluri: piersica, mai roze, sau mai spre violet, ca sa nu mai vorbim si de intensitate: blond luminos aramiu, pana la un blond inchis cu nuanta de aramiu. Aceasta nuanta este destul de puternica, de impact, astfel incat trebuie sa fim foarte decise cand vine vorba de o asemenea schimbare”, adauga Arabella.

Fiind destul de generoasa, gama de aramiu  acopera toata plaja de tipologii, atat pe cel cald, cat si pe cel rece. Deci poate fi purtat cu usurinta de orice persoana, indiferent de culoarea ochilor. Sprancenele fiind cele care ar trebui sa atraga un semnal de alarma. Daca sunt mult prea inchise, look-ul va fi nenatural, si va  trebui sa le vopsim usor mai deschis, intr-o culoare soft.

My title page contents