Rasfat si vindecare de iarna, la Sovata

Privește cum (nu) ninge Decembre! Dar chiar și așa, afară e frig și umezeală și tare ne-ar prinde bine un pic de voie bună și de răsfăț! Un ritual de frumusețe marca Ensana. O pauză de îmbăiere cu efecte de vindecare pentru corp și suflet.

La SOVATA Ensana Health Spa Hotels, poți oricând să testezi vindecarea prin apă. Băile sărate și băile termale au un efect imedit de înfrumusețare e pielii și de destindere musculară.

O baie fierbinte in care aromele plantelor terapeutice iti rasfata simturile si iti destind musculatura poate fi modul ideal de revitalizare. Apa nu trebuie sa depaseasca temperatura de 38 °C pentru a beneficia de toate ingredientele naturale adaugate.

 

Baie cu sare

Băile cu sare au efect relaxant și drenant asupra organismului. Experții în wellness recomandă sarea de Sovata, pentru calitătile sale de vindecare, în special on ceea ce privește pielea și problemele de mobilitate.

 

Baie relaxantă de arome

O baie caldî este modalitatea ideală de te relaxa după o zi obositoare. “Pentru obținerea unui efect relaxant se aplică extractele unice, din diferite plante, cum ar fi uleiurile extrase din arborele de trandafir, floarea de portocal, mandarin și levanțică. Aceste extracte, combinate cu efectul masant al apei calde, ajută la relaxarea musculaturii și eliminarea stresului.”, explica dr. Suzana Pretonian, balneolog in cadrul SOVATA Ensana Health Spa Hotels.

 

Baia cu lapte și miere

Vrei o piele catifelată și un boost de hidratare? Atunci apelează la ingrediente naturale: laptele si mierea. Baia reginei Cleopatra. “Mierea conține o concentrație sporită de minerale, oligoelemente și vitamine. De asemenea ea are și un efect puternic antibacterian. După tratament, pielea devine mai catifelată.

Acest tip de baie este recomandată după un masaj cu perie uscată.

Te așteptăm la relaxare, la Sovata!

Află mai multe despre tratamentele marca #EnsanaSovata pe https://www.ensanahotels.com/ro/competenta-medicala/tratamente

 

My title page contents