Mici. Pretioase. Delicioase. Sanatoase. Bombonele Rafaello. Perfecte atat pentru Sarbatori, cat si pentru mici gustari dulci si datatoare de energie. Azi, ne jucam cu niste bombonele cu cocos.
INGREDIENTE BOMBONELE RAFAELLO:
- O cana de nuci caju ( ideal ar fi sa le lasi la inmuiat cam 6 ore inainte de a le pregati)
- O cana de migdale (ideal ar fi sa le lasi la inmuiat cam 6 ore inainte de a le pregati)
- 2 cani fulgi de cocos
- Jumatate de cana de ulei de cocos
- 50 de grame de unt de cacao topit in bain marie
- Jumatate de cana de miere sau de sirop de agave
- 5 picaturi de esenta de vanilie pura
MOD DE PREPARARE BOMBONELE RAFAELLO:
- Mixeaza bine nucile si migdale pe care le-ai tinut la hidratat. Ideal – dar asta depinde si de puterea blenderului – este sa obtii o pasta fina.
- Adauga nuca de cocos, dulcele, aromele si uleiul de cocos si untul de cacao.
Daca ti se pare prea gras, poti sa mai adaugi cocos. - Amestecul obtinut il dai la frigider ca sa se intareasca nitelus ( cam 30 de minute)
- Apoi, te apuci de modelat bombite si bombonele.
- La final, le tavalesti prin nuca de cocos si eventual un pic de fistic zdrobit. Si wow, ia uite ce bonboane Rafaello de casa ai obtinut!
- Pofta buna!
Sursa foto: Pinterest