Cinema 9D si tur de noapte la Dino Parc Rasnov

Dino Parc Rasnov a pregatit noi aventuri pentru vizitatorii mai mici si mai mari: doua cinematografe, dintre care unul 9D, si posibilitatea de a vizita parcul pe timp de noapte, traseul fiind dotat cu instalatie de sunet si lumini.

In noul cinematograf 9D, miscarile hidraulice ale scaunelor, apa, vant, fulgi de zapada, fum si pistoalele interactive sunt elementele speciale care ii vor surprinde pe vizitatori. In plus, tot etajul cladirii principale, in care se afla cinematografele, este dotat cu tehnologie interactiva de la holograme pana la touchscreen-uri.
Cinematograful 9D are o capacitate de 12 locuri si va functiona zilnic in intervalul orar de vizitare a parcului, 10:00-18:00, cu exceptia zilelor de marti, vineri si sambata, cand parcul va fi deschis pana la ora 20:00, pentru cele doua tururi ghidate de noapte care incep de la 19:30 si 20:00. Pretul biletului pentru cinematograful 9D este de 10 lei, iar accesul la cinematograful 2D este inclus in pretul biletului de intrare. Ambele cinematografe vor rula filme si documentare tematice, cu si despre dinozauri, dar si alte productii de aventura, comedie sau horror.

Din 15 septembrie 2015, pentru grupurile organizate de minimum 15 elevi, se ofera o reducere de 20% din pretul biletului de intrare.

Daca nu stiai:
Dino Parc Rasnov este o zona de agrement si un muzeu in aer liber, situat pe Strada Cetatii, in apropiere de Cetatea Rasnov. In cele 3 luni de la deschidere, Dino Parc Rasnov, proiect finantat cu fonduri europene, a atras peste 180.000 de vizitatori. Parcul dispune, pe langa traseul cu 46 de dinozauri, de trasee de aventura si locuri de joaca pentru copii, casute in arbori in care se desfasoara ateliere de pictura si desen si doua locuri in care se pot servi mancare si bauturi. De asemenea, in parc se pot organiza petreceri aniversare.

Pretul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult si de 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu varsta sub 3 ani, intrarea este gratuita. La fiecare grup de 10 copii un adult beneficiaza de intrare gratuita.

 

foto Relu Calota

 

My title page contents