Coafuri care te întineresc. Cum te coafezi la 20, 30, 40 și 50 de ani

SEBASTIAN DARK OIL

Coafura  pe care o adopți are un impact decisiv asupra look-ului  tău si, stii deja, ca unele frizuri pot adăuga ani buni pe fața ta. Așa că, atentie!. Tunsoarea, nuanța vopselei și modul în care îți aranjezi părul te pot ajuta să arăți mai tânără chiar și cu 10 ani!

Oana Moțoi, trainer ghd România, te învață câteva trucuri ca să arăți mai tânără, dar și cum trebuie să alegi hairstyle-ul potrivit pentru vârsta ta.

Dacă vrei să obții un look mai fresh, aceste trucuri te vor ajuta cu siguranță!

20 de ani

“În această perioadă, poți experimenta o mulțime de opțiuni de styling. Recomand o abordare de tipul less is more. Lasă-ți părul să se usuce în mod natural pentru un look cât mai fresh. Când vine vorba de coafat, este important să te concentrezi pe a sublinia textura părului și a-i da mai multă mișcare. Ai grijă, prea mult volum te poate îmbătrâni. Ca tunsoare, trebuie să iei în considerare forma feței. Acum este momentul să încerci o tunsoare pixie sau un breton scurt,” recomandă Oana Moțoi.

Când vine vorba de produse de styling, mizează pe un ulei spray pentru protecția cheratinei. Light Oil Keratin Protect Spray de la System Professional hrănește părul și îi oferă finisare. Adaugă strălucire și o atingere catifelată suprafeţei firului de păr.

30 de ani

“Este o perioadă în care poți adopta un hairstyle mai rafinat.  Optează pentru un bob asimetric – ușor de coafat, care îți dă un aer de eleganță.  Folosește un styler pentru a obține bucle lejere cu un aspect natural. Când vine vorba de volum, focusul trebuie să fie acum pe vârfuri. Pentru că e musai ca ele să arate impecabil. Nuanțele mai deschise pot crea un look mai fresh. După vârsta de 30 de ai, părul devine mai tern așa că poți apela la produse care oferă strălucire,” mai precizează trainerul ghd România.

40 de ani

“Aceasta este perioada potrivită pentru a-ți găsi un așa zis look semnătură – care te avantajează și îți completează personalitatea. Bretonul dă un aer fresh, dar sofisticat. La fel și un bob lung, perfect coafat. Indiferent de hairstyle, ai grijă la volum – acesta poate oferi un aspect îmbătrânit. Focusul trebue să fie pe rădăcini și nu pe zonele care încadrează fața Suvițele mai deschise sunt un alt mod simplu de a arăta mai tânără,” mai spune specialistul ghd.

Un păr sănătos va arăta cu siguranță mai bine și va fi mai ușor de coafat. Introdu în ritualul de îngrijire un ulei de păr care repară firul și îi oferă un luciu natural. Dark Oil de la Sebastian Professional conține ulei esențial de santal, de lemn de cedru și de argan care uniformizează textura părului de la rădăcină până la vârf.

50 de ani

„Foarte multe femei își tund părul scurt în această perioadă. Însă, părul lung este o alegere mult mai bună – acoperă anumite imperfecțiuni și este asociat cu un look mai tineresc. Recomand bretonul – încadrează perfect fața și oferă un aer rafinat. Un bob scurt cu o cărare asimetrică este o altă alegere perfectă pentru femeile de peste 50 de ani,” este de părere Oana Moțoi.

Preț recomandat Dark Oil de la Sebastian Professional: RON 124

Preț recomandat Light Oil Keratin Protect Spray de la System Professional: RON 133

My title page contents