Coafuri inspirate de costumul traditional romanesc

Coafuri inspirate de costumul traditional romanesc

Portul traditional romanesc devine o sursa de inspiratie pentru tot mai multi creativi. Elementele si simbolistica sa au fost valorificate intr-o abordare noua, pentru o colectie de coafuri semnata de hairstilistul Londa Professional, Bogdan Mirica.

 

Colectia #Evolution reintegreaza ideea de tesatura impletita, care se regaseste ca simbol de baza in costumul traditional. Acesta simbolizeaza structura familiei, continuitatea vietii, evolutia comunitatii. Colecția a cuprins trei sectiuni reprezentand trecutul, prezentul si viitorul. „De peste 6 ani de zile imi doresc sa fiu pe o scena internationala si sa ii inspir si pe alti hairstilisti. Iar faptul ca am putut face acest lucru apeland la simbolistica autentic romaneasca, imi da o mare bucurie” sustine Bogdan Mirica.

Coafuri inspirate de costumul traditional romanesc

Colectia a fost prezentata in cadrul evenimentului Destination Lifestyle Event, care a avut loc la Dubrovnik. Acesta a prilejuit intalnirea tututor hairstilistilor de elita Londa Professional din lume.

Bogdan e mare stilist

Bogdan Mirica este stilist cu o experienta de peste 10 ani, iar din 2008 face parte din echipa Londa Professional Romania. De-a lungul carierei, Bogdan Mirica s-a specializat la cursuri la Academia Sassoon Londra, Tony&Guy, Patrick Cameron si la Hob Academy. In 2013 si-a deschis propriul salon in Bucuresti, Londra 17. Bogdan Mirica participa pentru a doua oara la Stage Is Yours din cadrul evenimentului Destination Lifestyle Event, prima oara fiind in 2015, in Grecia.

My title page contents