Antidot pentru raceala. Zilele trecute, la o intalnire, m-a izbit mirosul de cuisoare. Si am intrebat: „folositi acest ulei pentru aromoterapie?. Raspunsul a venit deschis si bun: nu doar. E un amestec antiseptic, antiviral, numit si cei 5 hoti”. Si iata povestea si magia pe care o ascunde acest mix de uleiuri.

Si de unde pana unde acest nume? Se pare ca in timpul marii epidemii de ciuma dn Franta, o banda de hoti formata din 5 minti geniale a creat aceasta strategie naturala de protectie. Ei se imbalsamau in ulei de rozmarin, cuisoare, lamaie, scoartisoara si eucalipt ca sa se poata proteja de ciuma. Si au reusit cu succes. Si de aici si numele de „uleiul celor cinci hoti.”

Conforma cercetarilor medicale, se pare ca acest mix de uleiuri esentiala reuseste sa ucida bacteriile in proportie de 99%. De ce? Pentru ca cele 5 uleiuri aflata in compozitia preparatului au proprietati anti-infectioase, antibacteriene, anitivirale si imunostimulatoare.

Antidot pentru raceala. RETETA:

40 PICATURI DE ULEI ESENTIAL DE CUISOARE

36 PICATURI ULEI ESENTIAL DE LAMAIE

20 PICATURI ULEI ESENTIAL DE SCORTISOARA

16 PICATURI ULEI ESENTIAL DE EUCALIPT

10 PICATURI ULEI ESENTIAL DE ROZMARIN

Antidot pentru raceala. Puneti toate uleiurile intr-o sticla maro sau inchisa la culoare si agitati bine inainte de folosire. Cum si unde mai exact?

Pentru dezinfectarea aerului dintr-o camera – puneti cateva pufuri in lampita de aromoterapie ( peste apa)

Eliminarea mucegaiului din casa – turnati cateva picaturi in apa in care spalati pe jos sau in care stergeti zonele afectate de mucegai

Tratarea racelilor sau tinerea lor la distanta – masati talpile cu cateva picaturi din acest amestec

Antidot pentru raceala. Femeile insarcinate si copiii – au nevoie de precautii inainte de utilizarea acestor uleiuri. La fel si cei alergici. Dar aici, stiti voi mai bine cum sa procedati.

Noi ne punem pe treaba!

My title page contents