Măști de față purificatoare pentru a întâmpina primăvara cu un chip frumos

Măști de față purificatoare: blânde, eficiente și naturale, pentru a întâmpina primăvara cu un chip frumos. Măștile de față purificatoare DIY sunt un tratament de înfrumusețare potrivit pentru persoanele cu ten gras sau mixt și pentru cele cu pori măriți. Măștile de față purificatoare, pregătite chiar de tine acasă, sunt ideale pentru a avea întotdeauna o piele curată și curățată în profunzime. Având la bază ingrediente simple, naturale, cu proprietăți multiple, tratamentele rezultate sunt eficiente și non-agresive.

Măștile purificatoare se pot face o dată sau de două ori pe săptămână, când pielea este ternă, dar și în caz de imperfecțiuni, cum ar fi acneea sau coșurile. Efectuarea unei măști purificatoare la domiciliu este o alternativă excelentă la cele de pe piață, care sunt prea des agresive pentru pielea noastră. În plus, acestea sunt mult mai ieftine decât cele din comerț.

Iată 3 măști de față purificatoare:

Mască de față cu castraveți și avocado

Avocado și castravetele sunt două legume cu proprietăți multiple și eficiente pentru tenul mixt sau gras. Ambele au o putere extrem de purificatoare. În plus, ajută la reducerea producției de sebum a pielii. Pentru a face o mască de față cu aceste două ingrediente purificatoare, e nevoie să amesteci împreună 5 felii de castravete, un sfert de pulpă de avocado și miere după gust. Îndepărtezi apoi excesul de apă și întinzi amestecul pe față. Îl lași să acționeze timp de 20 de minute. După acest timp, clătești bine fața cu apă.

Mască de față cu argilă verde și kiwi

Combinația de kiwi și argilă verde formează una dintre cele mai eficiente măști de față purificatoare. Pentru a face această mască, zdrobești un kiwi întreg cu o furculiță și amesteci până obții un piure. Apoi adaugi două linguri de iaurt simplu și o lingură de argilă verde. Amesteci bine și aplici masca pe față. Lași să acționeze timp de 15 minute și apoi clătești cu apă.

Mască de față cu mentă, castravete, iaurt și ovăz

Printre măștile de față purificatoare pregătite acasă, cea pe bază de mentă are proprietăți antiseptice și răcoritoare. Castravetele are proprietăți hidratante, la care se adaugă proprietăți de purificare ale iaurtului, iar fulgii de ovăz sunt un exfoliant excelent. Pentru a face acest tratament, amesteci o jumătate de castravete împreună cu câteva frunze de mentă. Apoi adaugi două linguri de iaurt simplu și două linguri de fulgi de ovăz. Amesteci toate ingredientele împreună și întinzi amestecul pe față. Lași să acționeze timp de 20 de minute. Apoi clătești cu apă caldă.

Alte câteva sfaturi de care să ții cont:

De asemenea, curățarea pielii trece prin interiorul corpului nostru și prin obiceiurile noastre zilnice. Pentru a avea o piele frumoasă, curățată, tonifiată și netedă, este necesar să bei doi litri de apă pe zi, să mănânci multe fructe și legume, să eviți fumatul și alcoolul și să dormi suficient.

Îndepărtarea corectă a machiajului în fiecare seară înainte de a merge la culcare este, de asemenea, un pas fundamental. Curățarea zilnică adecvată va ajuta la eliminarea deșeurilor, bacteriilor și a murdăriei care se așază pe fața noastră în fiecare zi, făcând-o plictisitoare, gri și adesea provocând apariția de coșuri și pete.

Punerea în practică a acestor mici trucuri și, desigur, efectuarea unei măști de față purificatoare cel puțin o dată pe săptămână, te va ajuta să ai o piele cu adevărat de invidiat.

My title page contents