10 minute pentru rasfat

In fiecare zi e important sa iti faci timp pentru tine. 10 minute. Un timp special in care sa iti faci daruri si sa iti acorzi mici sesiuni de rasfat.

Sfatul nostrum? Fa in asa fel incat sa alegi arome si senzatii cat mai speciale, pentru ca fiecare incursiune catre tine sa fie unica. Daca vrei sa traiesti clipe uimitoare, rupte din poveste, atunci mizeaza pe  Oil Reflections de la Wella Professionals. Este un ulei magic. Un mix de ulei de macadamia, de avocado si vitamina E, care se combina intr-o formula fina si usoara. Un melanj care se traduce prin hidratare de durata, netezire vizibila si stralucire puternica.

Actiunea vitaminei E intensifica reflexiile culorii. Aceasta este revitalizata si potentata. Totodata, functioneaza ca o bariera in jurul firului de par impotriva radicalilor liberi. Iti ofera dublu beneficiu: parul este protejat impotriva deteriorarii dar in acelasi timp capata un aspect moale, neted si hidratat. Datorita uleiurilor de avocado si de macadamia il vei simti foarte catifelat la atingere. Notele de vanilie, patchuli si ylang-ylang iti vor intregi experienta senzoriala.

Oil Reflections intensifica potentialul parului tau. E perfect pentru vara.

Pret: 81 lei

My title page contents