Cum repari parul dupa vacanta la mare?

Cum repari parul dupa vacanta la mare?

Din vacanta de vara ne intoarcem cu poze, amintiri si piele bronzata. Este important ca dupa ce ai petrecut o saptamana sau doua imbaindu-te in apa marii si bucurandu-te de soare, sa-ti indrepti atentia si catre sanatatea parului.

 

Cel mai probabil acesta a avut de suferit in urma expunerii la raze ultraviolete, apa sarata si vant. Il simti mai aspru la atingere, mai uscat iar culoarea este estompata? Asta deoarece, parul care nu este protejat pe timpul verii cu produse specifice, devine sensibil si isi modifica structura – este mai poros, mai uscat, lipsit de viata, fara luciu, matuit.

Ce ai de facut in acest caz? Adreseaza-te unor profesionisti pentru un tratament de reparare si hidratare. Liquid Hair de la SP  repara firul din interior catre exterior cu efect vizibil inca de la inceput. Contine aminoacizi esentiali firului de par si bineinteles cheratina, proteina principala ce intra in structura acestuia. Acesta il reaprovizioneaza cu aminoacizi, ce ii refac structura prin umplerea golurilor formate in fibra firului din cauza degradarii. Folosit regulat, tratamentul da parului un aspect sanatos, il face mai puternic si mai usor de coafat.

 

 

My title page contents