Coafuri fără cusur, chiar și sub ploile de toamnă

Coafuri fără cusur, chiar și sub ploile de toamnă

Ploile de toamnă ne-au năpădit. Ne-au răvășit și ne-au cotropit sufletul. Ne-au făcut să dăm fuga la dulap și să punem mâna pe geci și băscuțe, pe eșarfe și colanți Dar vai! Oare ce se întâmplă în tot acest răstimp cu coafurile, cu look-urile noastre de office sau de party? Dar, da, poti sa ai coafuri fără cusur, chiar și sub ploile de toamnă.

 

Ei bine, iată că putem răsufla ușurate. Stiliștii ghd România ne asigură că părul poate arăta impecabil chiar și în această în lunile octombrie și noiembrie.

Coafuri fără cusur, chiar și sub ploile de toamnă

Ai nevoie de două accesorii indispensabile pe timp de ploaie ca să arăți impecabil. Un fixativ, Mistify Me de la Eimi și un styler ghd platinum. Dar, ia aminte cum să le utilizezi! ”Mizează mai întâi pe protecție termică, coafează după bunul plac și….aplică fixativul în palme și tapotează-ți părul. Targetează cu precădere zonele care sunt mai afectate de umezeală și de electrizare și folosește stylerul ca să finisezi și să îți domolești părul. Cădura emanată de instrumentul de coafat oferă protecție de durată coafurii”, ne explică Mădălina Nițu, Trainer ghd România.

 

My title page contents