Părul cade mai abitir odată cu trecerea anilor?

Părul cade mai abitir odată cu trecerea anilor?

Află care sunt veștile cele mai fierbinți în materie de îngrijire a părului: 50% dintre clienții care trec pragul saloanelor de coafură se confruntă cu subțierea și căderea părului. Să fie oare vârsta un factor favorizant? Părul cade mai abitir odată cu trecerea anilor?

 

Iată ce susține Eduard Virag, Ambasador Nioxin Romania: vârsta ne influențeaza în măsura în care anii pe care îi avem au impact asupra creșterii, respectiv pierderii părului. Acesta are tendința să se subțieze și să se rărească pe măsura ce îmbătrânim. Fii atentă însă! Vârsta nu reprezintă singura cauză.  Acesteia i se adaugă și alți factori de natură hormonală, precum și stresul, dietele, tratamentele medicamentoase și mediul de viață haotic.

Părul cade mai abitir odată cu trecerea anilor?

Cum faci să neutralizezi aceste acțiuni și să combați problema căderii părului? Cum faci să ai un scalp curat și sănătos, pe care să nu îl supui descuamării și excesușui de sebum?
Primul pas: alege șamponul potrivit. Unul care curăță delicat scalpul și părul, unul care vine să pregătească coafura pentru potențiale tratamente ulterioare. În continuare, aplici un conditionner conceput special pentru persoanele care se confruntă cu pierderea părului. Află că acesta poate fi utilizat atât pe lungimi, cât și pe scalp.

Etapa finală constă în clătire și aplicarea unui tratament leave-in cu antioxidanți și extracte din plante. Și gata procesul de ingrijire!

 

My title page contents