Treaba asta cu meseria de parinte e cum nu se poate mai complicata. Si totusi cum faci ca sa iti iasa? Cum faci sa traiesti liber si totusi sa iti ajuti copiii? Sa le oferi un AZI mai bun? Si un MAINE fericit?

            Stim atat de bine ca fiecare copil e unic, perfect, special. Fiecare copil e minunat si are nevoie de seva de calitate ca sa creasca voios si armonios. De aceea, e nevoie sa descoperi Centrul Educational pentru copii isteti. Aici, educatorii si psihologii vin sa deschida copiilor drumul catre succes si o viata senina. Catre succes si adaptare sociala.

„Eu cred ca fiecare copil este unic și trebuie sa beneficiaze de atentie particularizata pentru a se dezvolta cat mai frumos in conformitate cu personalitatea sa”, considera Dr. Cristian ANDREI, unul dintre specialistii formatori de la Centrul Educational pentru copii isteti Copil Cuminte.

            Centrul educațional pentru copii isteți este un loc fain pentru parinti si copii. O locatie smart care vine in intampinarea parintilor ocupati, care isi doresc pentru copiii lor un program educational complex.

Centrul Educational este un mix destept de gradinita, program before si after school, precum si de ateliere si cabinete de psihologie, logopedie, psihiatrie, parenting si kids parking. Pentru ca al tau pusti sa fie senin si fericit.

Centrul educational gazduieste 4 grupe de varsta: grupa baby 2-3 ani, grupa mica 3-4 ani, grupa mijlocie 4-5 ani si grupa mare 5-6 ani.

            La “Centrul Educațional pentru copii isteți” vrem sa dezvoltam potentialul nativ al fiecarui copil prin intermediul activitatilor educative diversificate si utilizarea unor metode si materiale didactice moderne., spune psihologul Sorina Mocanu.

            Ti-am trezit curiozitatea? Ne bucuram. Atunci da o fuga pe Intrarea Docherilor nr 3 sau da un click pe http://copilcuminte.ro.

 

 

My title page contents