Cand iti doresti zilnic o coafura perfecta si un par indreptat impecabil, trebuie sa fii foarte atenta si sa il aranjezi fara sa il deteriorezi! Exista 3 lucruri de care trebuie sa tii cont daca iti indrepti parul in fiecare zi:

1. Este indicat sa folosesti un spray cu protectie termica!

Un astfel de produs este un must daca iti indrepti parul zilnic. Pe de-o parte, poti opta pentru un produs special creat pentru a proteja parul de caldura, precum ghd Heat Protection Spray (100 lei). Daca nu iti doresti un spary cu protectie termica, poti opta pentru un ulei de par. Acesta va imbraca firele de par intr-un strat protector gros, ce va impiedica temperatura sa actioneze si sa degradeze structura naturala.

2. Asigura-te ca temperatura este potrivita pentru parul tau!

Un alt aspect extrem de important de care ar fi bine sa tii cont este temperatura la care iti indrepti parul. Daca parul tau a fost tratat chimic, trebuie sa adaptezi temperatura. Aceasta va fi mai mica decat in cazul unui par sanatos!

3. Investe intr-un styler care sa asigure protectia parului

Stylerul ghd V Gold Classic Styler poate fi o varianta buna daca iti doresti par drept zilnic. Pe langa suvitele impecabile, el te va ajuta sa obtii si bucle lejere, pentru coafurile mai speciale. De ce sa alegi ghd V Gold Classic Styler? Pentru ca iti ofera 4 mari avantaje: margini rotunjite – perfecte daca vrei sa iti ondulezi parul, nu doar sa-l indrepti; design practic – usor de folosit si de transportat in bagaj; placi cu protectie – asigura temperatura optima pentru tipul tau de par si impiedica degradarea; modul de somn – ideal in cazul in care uiti stylerul in priza, acest mod regleaza temperatura astfel in cat sa nu produca pagube in casa.

My title page contents