Cum să te trezești cu un păr impecabil dimineața

Să te trezești dimineața cu o coafură impecabilă? Este posibil! Apelează cu încredere la câteva trucuri simple care vor face diferența!

Economisește minute prețioase dimineața și descoperă ce poți face pentru un păr mai ușor de aranjat!

Mizează pe o cască pentru duș

Este foarte ușor să îți strici șuvițele netede când faci duș, înainte de culcare. Mizează pe o cască pentru duș pentru a menține netedă textura părului și a evita electrizarea.

Șamponul uscat, un aliat de încredere

Unul dintre cele mai populare trucuri de styling? Șamponul uscat este esențial pentru a-ți aranja mai ușor și mai repede părul. Apelează la un șampon uscat precum Wella Eimi Dry Me pentru a crea mai multă textură. Produsul reimprospatează coafura și absoarbe excesul de sebum datorită formulei cu extract de Tapioca.

Folosește un prosop cu microfibre

Prosoapele cu microfibre absorb apa din păr mai bine și îl usucă mai repede. În plus, acestea diminuează ruperea firelor de păr. Ele sunt potrivite persoanelor cu părul ondulat deoarece diminuează electrizarea părului.

Aplică ulei de păr peste noapte

Un ulei de păr lăsat să acționeze peste noapte funcționează asemeni unui adevărat tratament de hidratare. Un astfel de produs hrănește și protejează părul. Rezultatul? Un păr neted, extra-lucios!

Introdu în rutina de îngrijire un primer pentru styling

Primerul pentru styling face părul mai ușor de coafat și mai neted. Velvet Amplifier de la Wella Professionals uniformizează structura firului de păr, iar produsele de styling se vor așeza mai bine. Acesta se aplică pe lungimi și pe vârfuri și se distribuie prin pieptănare. Cea mai bună parte? Îți va ușura considerabil procesul de coafare! Cu ajutorul acestui produs părul devine mai ușor de coafat și mai neted.

Preț recomandat Wella Eimi Velvet Amplifier: RON 65

Preț recomandat Wella Eimi Dry Me: RON 65

My title page contents