Filme pentru copii cu dinozauri. 5 filme pe care să le vedeți împreună

Filme pentru copii cu dinozauri

Este adevărat că dinozaurii au dispărut, dar curiozitatea nostru față de aceste creaturi preistorice se traduce în nenumărate jucării, filme, desene animate și chiar jocuri. Foarte mulți dintre copii sunt  interesați de dinozauri, uneori chiar pasionați de ei. Tocmai acesta este și motivul pentru care filmele pentru copii cu dinozauri sunt atât de iubite!

 

Filmele pentru copii cu dinozauri sunt o modalitate plăcută de a petrece mai mult timp împreună în familie!

Dacă și micuțului tău îi plac dinozaurii ți-am pregătit o listă de filme pentru copii cu dinozauri de care vă puteți bucura împreună.

Tărâmul Uitat de Timp ( 1988)

Considerat un film clasic, filmul îi are drept producători pe celebrii Steven Spielberg și George Lucas – echipa din spatele seriei Star Wars.

Desenul animat urmărește povestea unui pui de dinozaur, micutul brontozaur pe nume Littlefoot.

Rămas orfan după ce părinții lui au murit într-un cutremur,  acesta pornește în căutarea legendarei văi unde poate trăi liniștit, la adăpost de tyranozaurus rex.

Pe drum, Littlefoot se împrietenește cu alți patru dinozauri, din specii diferite.

Cei patru prieteni trec împreună prin diferite aventuri și învăță să depășească obstacole și să supraviețuiască.  O poveste despre prietenie care există din cele mai îndepărtate timpuri pe care nu trebuie să o ratezi.

Poveste cu dinozauri (1993)

We’re Back!  A Dinosaur’s Story este o animație în care dinozaurii acceptă să călătorească în prezent pentru a îndeplini dorințele copiilor din New York.

Jurassic Park (1993)

În regia lui Steven Spielberg, Jurassic Park este alegerea ideală dacă micuțului tău îi plac dinozaurii.

Doctorii Alan Grant și Ellie Sattler sunt invitați de miliardarul excentric John Hammond pentru deschiderea unui nou parc de distracții pe o insulă din Costa Rica.

Acesta reușise să cloneze dinozauri și să pună bazele unei rezervații impresionante de animale preistorice. Din păcate, lucrurile scapă de sub control, iar dinozaurii trebuie distruși.

Atenție! Filmul este potrivit doar dacă micuțul tău are peste 7 ani.

Dinosaur (2000)

O producție epică Walt Disney, Dinosaur urmărește călătoria lui Aladar, un iguanodon care a fost crescut de lemuri.

Acțiunea se petrece cu 65 de milioane de ani în urmă într-un tărâm preistoric recreat cu efecte speciale de cea mai înaltă calitate.

Viața lui Aladar este schimbată total în momentul în care o ploaie devastatoare de meteori îl forțeaăa să se alăture unui grup de dinozauri migratori.

Un film despre supraviețuire și adaptare – două lecții importante de viață pentru un copil!

Epoca de Gheață 3: Apariția Dinozaurilor (2009)

Cei trei prieteni Sid, Manny și Diego își continuă aventurile, de această dată în lumea dinozaurilor! Eroii vor ajunge într-o lume subterană, sub gheață, unde dinozaurii trăiesc fericiți deși ar fi trebuit să fie dispăruți.

Cei mici vor fi entuziasmați de aventurile prietenilor, fascinați de dinozauri, iar tu te vei bucura de un adevărat spectacol vizual datorită animației de excepție!

Bonus! Acesta este filmul în care micuțul tău va putea vedea cei mai adorabili pui de dinozauri!

Alege unul dintre aceste filme pentru copii cu dinozauri și petrece o după-amiază frumoasă alături de copilul tău!

 

My title page contents