Cavaleri Jedi, lorzi Sith, Star Troopers, Wookies si alti eroi ai binecunoscutului si mult asteptatului episod 7 al seriei Star Wars se gasesc incepand cu acesta luna in pungile promotionale de cereale Nestlé.

Nesquik, Chocapic, Cookie Crisp, Cheerios, Cini Minis si Lion contin jucarii gratuite STAR WARS: TREZIREA FORtEI, cu personajele din filmul care urmeaza sa fie lansat la mijlocul lunii decembrie. „In aceasta perioada, ne dorim sa ii avem alaturi de noi pe toti fanii seriei STAR WARS, care pot astfel colectiona personajele lor indragite. Fiecare punga promotionala de cereale Nestlé aduce o noua surpriza celor mici si nu numai. Fie ca forta sa fie cu voi si sa va bucurati atat de energia oferita cat si de gustul de neegalat al micului dejun cu cereale!”, a declarat Olimpia Nadolu, Associate Marketing Manager, Breakfast Cereals Nestlé Romania.
Cerealele pentru mic dejun Nestlé au un gust irezistibil, forme unice si contin elemente importante pentru o alimentatie echilibrata: vitamine, minerale si cereale integrale.

My title page contents