Pe 10 septembrie, Gasca Zurli si Bibi ii asteapta pe cei mici la Plaza Romania. Accesul la ambele evenimente este gratuit.

Plaza Romania demareaza pe 1 septembrie campania Back to School, ce include reduceri semnificative la articolele pentru copii, ghiozdane si rechizite, dar si evenimente speciale dedicate celor mici. Din seria acestora fac parte show-ul realizat de Gasca Zurli si concertul sustinut de Bibi pe 10 septembrie.

Zurli si Bibi

De la ora 16.00, copiii se vor bucura de un super show cu Gasca Zurli, o productie originala cu cantece vesele si antrenante, costume colorate  si multa bucurie. Timp de o ora, copiii si parintii canta si danseaza impreuna cu cele mai iubite personaje din Romania- Tanti Prezentatoarea, Fetita Zurli, Clopotel, Zdranganel, Truli,  Zana Buna si Tura Vura. Cantecele originale sunt vesele si usor de fredonat, totul este presarat cu joculete si coregrafii simple, iar mesajele educative vor fi cu usurinta retinute si aplicate. Ca intotdeauna la Zurli, sunt implicati copiii si parintii impreuna. Showul va fi interactiv si te tine in priza, vrei nu vrei.

Back to School

Tot pe 10 septembrie, de la ora 17.00, e randul lui Bibi (Bianca Lixandru) sa treaca pe scena, pentru a sustine un concert care va include, alaturi de hitul „Radio Song”, si noua ei piesa, „Ciocolata”, un single care trezeste senzatii puternice de dependenta. La doar 14 ani, cantareata cu o prezenta scenica aparte are un show plin de dans si voie buna, fiind unul dintre artistii cei mai indragiti de catre copii si adolescenti.  Accesul la petrecerea Gastii Zurli si la concertul lui Bibi este gratuit.

Campania Back to School inseamna totodata reduceri de pana la 50% la articolele pentru copii, ghiozdane si rechizite din 14 magazine din Plaza Romania (Noriel, Marks & Spencer, Adidas, Samsonite, H&M, Lee Cooper , Time Out , Sportissimo, Colin’s , Diverta, Maxi Toys , LC Waikiki , ECCO  si Accesorize). Discount-urile sunt valabile pana la finalul lunii septembrie.

 

 

 

 

My title page contents