Ca și în cazul tenului, aerul rece din lunile de iarnă își pune amprenta asupra părului.  Electrizare, un scap sensibil, un aspect casant și lipsit de strălucire – acestea sunt doar câteva dintre provocările cu care te confrunți zi de zi.        Din fericire, ai la dispoziție câteva trucuri simple și produse formulate special pentru a-ți revitaliza podoaba capilară!

Fară îndoială, primul tău pas penru un păr strălucitor este să investești într-un șampon și un balsam hidratante, pentru că hidratarea este cuvântul cheie în această perioadă. Nu te limita doar la găsirea unui produs de îngrijire adecvat, fii atentă și la modul în care îl folosești. Încearcă să iți masezi scalpul timp de 5 minute înainte de șamponare. Astfel, părul tău își va recăpăta energia!

“Părul trebuie spălat cu un șampon intens reparator, apoi se elimină excesul de apă și se aplică balsam pe lungimi și vârfuri. Pentru a obține rezultate de hidratare și reparare în profuzime aplică o mască sau un tratament de regenerare. Aceste produse conțin aminoacizi esențiali ce îi conferă parului tău mai multa rezistență și vitalitate”, recomandă Lucian Busuioc, Wella Professionals International Top Artist.

Deși coafarea termică are un impact semnificativ asupra sănătății părului, pentru multe dintre noi este o necesitate. Așa că, dacă ești genul de persoană care nu poate ieși din casă fară a-ți coafa părul cu placa, cea mai buna opțiune pentru tine este să găsești un instrument de styling care să nu iți compromită sănătatea părului.

 

My title page contents