O noua dimensiune pentru garderoba ta

Sezonul actual marcheaza o revenire la sofisticare si senzualitate. E timpul sa introduci in garderoba ta piese cu forme retro imbogatite cu detalii sic. E timpul sa vii in magazinele La Femme, te vor surprinde prin varietatea de optiuni. Adauga eleganta oricarei tinute pe care o alegi. Pune-ti in evidenta feminitatea! Mantoul cambrat emana senzualitate. Croit impecabil, cu nasturi de aceeasi culoare, capeti un plus de rafinament. Fusta in forma de A. De un negru satinat, impreuna cu o pereche de pantofi nude, iti vor transforma outfit-ul intr-o reala declaratie de stil. Paseste cu incredere in zona retro. Adauga o noua dimensiune garderobei tale de toamna! Stilistii La Femme ti-o recomanda!

   Sezonul actual marcheaza o revenire la sofisticare si senzualitate. E timpul sa introduci in garderoba ta piese cu forme retro imbogatite cu detalii sic. E timpul sa vii in magazinele La Femme, te vor surprinde prin varietatea de optiuni.

 

Adauga eleganta oricarei tinute pe care o alegi. Pune-ti in evidenta feminitatea!

Mantoul cambrat emana senzualitate. Croit impecabil, cu nasturi de aceeasi culoare, capeti un plus de rafinament.

Fusta in forma de A. De un negru satinat, impreuna cu o pereche de pantofi nude, iti vor transforma outfit-ul  intr-o reala declaratie de stil.

Paseste cu incredere in zona retro. Adauga o noua dimensiune garderobei tale de toamna! Stilistii La Femme ti-o recomanda!

My title page contents