Oje la modă. Ce nuanțe de ojă se poartă toamna aceasta?

Oje la modă. Ce nuanțe de ojă se poartă toamna aceasta?

Oje la modă. Manichiura este considerată cartea de vizită a unei femei, așa că este important să îi acorzi atenție indiferent de sezon.  Ultimele tendințe pentru toamnă oferă  nuanțe versatile care te vor ajuta să fii în ton cu vremea de afară.

 

Am ales pentru tine nuanțele de ojă care se vor purta în sezonul rece, care îți vor completa lookul și îți vor conferi un plus de sofisticare.

Primul pas pentru a fi în tendințe este înlocuirea nuanțelor aprinse în favoarea celor mate, inspirate de culorile toamnei.

Oje la modă. Ce nuanțe de ojă se poartă toamna aceasta?

ˮCuloarea unghiilor este accesoriul suprem în acest sezon și poate reprezenta baza  look-ului tău de toamnă. Pe măsură ce îți afirmi individualitatea prin modă, unghiile tale ar trebui să îți sublinieze garderoba impecabilă și să atragă atenția asupra întregului look. Culorile neutre sunt o alegere fresh și modernă pentru pentru manichiura din acest sezonˮ, spune Jessica Vartoughian, CEO&Founder Jessica Cosmetics.

Must have de toamnă

Pe măsură ce se răcește vremea, optează pentru oja burgundy. Fără îndoială, această culoare este un must have pentru toamnă.

Nuanțele nude rămân în trend în perioadă rece. Acestea complimentează foarte bine și pielea bronzată.

Roz și bej

Se poartă și nuanțele de roz pal, dar și cele de roz sidefat. Aceastea te vor ajuta să faci tranziția de la  vară la toamnă foarte ușor.

Ojele Jessica au o textură bogată, fină, ce conferă culorii profunzime. În acelasi timp, sunt și sigure deoarece produsele nu conțin formaldehida, rășină formaldehidică, toluen, dibutilftalat(DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida.

Preț: 45 RON

Despre Jessica Cosmetics

 

JESSICA COSMETICS este un brand de referinta, prezent in mai mult de 60 de tari. Sistemul de infrumusetare a unghiilor creat de Jessica are la baza premisa ca, asa cum exista diverse tipuri de piele si de par, si unghiile sunt de mai multe tipuri: uscate, casante, deteriorate si normale, fiecare avand propriile sale nevoi. Portofoliul de produse al brandului raspunde tuturor acestor nevoi, de la tratament si vindecare, pana la infrumusetare si rasfat: Custom Basics, Essentials, Correctives, pedichiura ZenSpa, precum si produse de ingrijire a mainilor si corpului.

 

 

My title page contents