Părul și profilul său energetic. Află ce îl determină!

Știai că părul tău are un profil energetic unic? Ei bine, tu ce crezi? Care este factorul care determină profilul energetic al părului tău? Dar, mai întâi de toate, știi ce presupune acest profil energetic.  Află că, asemenea amprentelor, părul vorbește într-un mod unic. Are un cod special care îi determină elasticitatea, sănătatea și sensibilitatea.

 

„Cum știi dacă ai un profil energetic ridicat? E simplu! Un păr cu un nivel de energie optim răspunde foarte ușor la tehnicile de styling, este maleabil, are strălucire. Are un aspect proaspăt și arată plin de vitalitate” susține Cristina Scrisu, Brand Ambassador System Professional.

Ce definește amprenta energetică a părului? 

Această amprentă unică de energie este definită de nivelul lipidelor din păr. Lipidele sunt singurele care au o influența activă asupra energiei părului, deoarece ele interacționează cu alți factori într-un mod unic pentru fiecare persoană în parte. Acestea determină dacă părul unei persoane este drept sau ondulat, lucios sau mătuit, moale sau plin de mișcare.

„Desi cheratina reprezintă 96% din structura părului, noi cercetări indică faptul că,  lipidele, care sunt în proporție de numai 4%, au o influență activă, unică, comportându-se asemenea unui ciment pentru cărămizile de cheratină. Asigurarea unor niveluri optime de cheratină și lipide în păr este cheia pentru schimbarea  structurii și transformării acestuia” spune Cristina Scrisu, Brand Ambassador System Professional.

Cum se determină codul de energie unic al părului?

Codul unic de energie al părului este identificat cu ajutorul unui sistem de diagnosticare numit Hair Energy Mapping. Un microscop, conectat la o aplicație, descifrează nevoile specifice de îngrijire ale fiecărei persoane, în acord cu profilul sau.

Tu l-ai aflat pe al tău? Dacă ești curioasă să știi mai multe, fă-ți o programare la un salon partener System Professional și vezi care e codul unic al părului tău.

Dă un click aici și află care e cel mai apropiat salon System Professional.

 

My title page contents