Vara aduce pe mesele noastre o bogatie de legume si de fructe, de verdeturi si de bunatati. Fa-ti o salata cu multe vitamine pentru trup si suflet pe care pune-o alaturi de un humus. Cum si ce? Ne spune Alina Stan de la Arome de Poveste.http://www.aromedepoveste.ro
INGREDIENTE
- 4 legaturi patrunjel tocat
- 1 ceapa medie tocata sau ceapa verde 3-4 fire
- 4-5 rosii medii tocate
- zeama de la 1 lamaie
- sare roz Himalaya
- 60 gr cous cous fiert sau bulgur
MOD DE PREPARARE:
- Speli patrunjelul. Il toci toci.
- Adaugi ceapa tocata si rosiile tocate, zeama de la lamaie si sarea.
- Acum e randul cous cous-ului ( il poti inlocui si cu bulgur)
- Pui cous cousul in apa fiarta, acoperi si lasi cam 10 minute acoperit. Ulterior strecori, treci printr-un jet de apa rece si amesteci cu celelalte ingrediente.
- Il poti servi alaturi de salata de vinete sau humus
Pofta buna!