Tehnologiile din spatele inovatiei Nioxin

Azi, inovatia e baza oricarui brand de beauty care se respecta. Azi, tehnologiile integrate si inglobate in produsele de ingrijire ale parului sunt din ce in ce mai complexe si mai sofisticate. De ce? Pentru ca performanta se obtine cu pasi mici si cu multa cercetare.

Cum se obtine ingrijirea eficienta?

Ingrijirea eficienta a parului se obtine cu ajutorul unor produse de mare clasa. Sampoane si tratamente care inglobeaza cele mai noi tehnologii. Nioxin este un brand ale carui produse au integrat in formulele sale rezultatele unor cercetari menite sa cresca rezistenta firului de par. Sa sprijine cresterea in diametru, dar si sa curete eficient.

Care sunt tehnologiile din spatele inovatiei Nioxin?

  • Glyco-Shield. Oferă o tehnologie cu dublă protecţie pentru hidratarea şi protecţia părului colorat, lăsând în acelaşi timp scalpul întinerit şi împrospătat. Ajuta si protejeaza scalpul şi părul tratat chimic. Contin extract de ceai alb, ulei de mentă şi agenţi de îngrijire.
  • BioAMP. Ajută la creşterea diametrului fiecărui fir de păr şi la reducerea căderii părului prin consolidarea rezistenţei împotriva degradării şi ruperii. Cum mai exact? Cu ajutorul aminoacizilor de cistină. Vorbim de ingrediente de îngrijire ce nu încarcă părul şi oferă un aspect de păr mai des.
  • Transactive Delivery System. Cu antioxidanti, plante, vitamine şi agenţi de purificare care ajută la îndepărtarea excesului de sebum din jurul firului de păr şi a reziduurilor de pe scalp, lăsându-l curat şi împrospătat.
My title page contents