Vrei sa slabesti? Incearca drenajul limfatic

Cum se incalzeste un pic afara, cum ne mobilizam mai tare sa slabim, sa fim in forma, sa ne redefinim silueta. Adevarat sau fals? Si tu faci parte din aceasta tabara? Te-ai apucat de sport? Bine. Mergi inainte. Sport, miscare, dieta.

 

Dar cu dieta cum stai? Ai apucat sa iti pui ordine in alimentatie? Sa iti restructurezi mesele? Sa le aliniezi? Nu ezita sa o faci! Pentru ca pielea ta iti va multumi. Daca vei alege sa mananci mai simplu si mai curat, atunci vei vedea ca pana si celulita isi va modifica aspectul odios. Incet, incet, se va topi. Iar, daca adaugi in noul tau ritual de infrumusetare si cateva sedinte de drenaj limfatic, atunci starea si forma corpului tau se va modifica in bine.

Vrei sa slabesti? Incearca drenajul limfatic

“Sedentarismul si consumul alimentelor procesate determina incetinirea circulatiei limfatice in intregul corp. Consecintele? Multiple. Oboseala cronica psihica (scaderea memoriei, a concentrarii, insomnia) si fizica – dureri musculare, scaderea imunitatii (raceli frecvente), cresterea in greutate si aparitia celulitei. Practic se inchid mai multe cercuri vicioase, avand la baza intoxicarea tot mai profunda a tesuturilor.”, ne explica Suzana Pretorian, medic balneolog la Danubius Spa Resort Sovata.

Masajul limfatic manual total?

Si totusi, de ce sa alegi acest tip de masaj? Masajul limfatic manual total? Este o metoda de terapie care permite activarea progresiva a circulatiei limfatice, in toate regiunile cheie ale corpului. Rezultatele apar rapid si extreme de usor. Eliminarea toxinelor este accentuata, mai ales cea urinara.

Fara toxine

“Pentru un efect de durata  (detoxifiere inter- si intracelulara), ai nevoie de minim 5 sedinte de drenaj limfatic, efectuate zilnic, in zile consecutive sau o data la doua zile.”, adauga dr Pretorian.

 

My title page contents