tratamente Spa de primăvară

Începutul primăverii este momentul ideal pentru a te răsfăța cu o zi la SPA. Suzana Pretorian, doctor balneolog în cadrul Danubius Health Spa Resort Sovata, ne recomandă 3 terapii perfecte pentru a te revitaliza complet!

Iată care sunt tratamentele de wellness pe care trebuie să le încerci în această primăvară!

Baie revitalizantă cu arome pentru reenergizare

O baie cu arome este o metodă foarte bună de revitalizare a pielii. Tratamentul este efectuat într-o apă plăcută, la o temperatură de aproximativ 34 °C.  În apă se adaugă diferite uleiuri hidratante și ierburi medicinale!

“Extractul special din plante ajută la revitalizarea organismului, iar în combinație cu apa caldă, efectul este unul de reenergizare și de reîmprospătare a întregului corp. Această metodă ajută la îmbunătățirea circulației sanguine în vasele capilare din piele și elimină celulele moarte de la suprafața pielii,” explică specialistul Danubius Health Spa Resort Sovata.

Acest tip de baie este frecvent combinat cu un masaj sau o împachetare Aphrodita pe bază de miere de albine, frișcă și ulei de portocală pentru o hidratare intensă a pielii!

Masaj cu pietre vulcanice pentru diminuarea stresului

O altă alternativă la terapia clasică de masaj? Încearcă masajul cu pietre vulcanice pentru relaxare și diminuare a stresului.

“Pietrele aplicate sunt, de regulă, roci magmatice sau de basalt. Acesta este un tip de rocă, bogată în fier, care are capacitatea de a reţine căldura. Aceste pietre sunt încălzite la o temperatură adecvată şi aplicate cu scopul de a masa spatele. Pietrele fierbinți pot fi plasate pe puncte strategice ale corpului și lăsate să acționeze. Masajul este aplicat cu succes pentru a trata durerile de spate și pentru a ameliora circulația sanguină. Un alt beneficiu? Masajul cu pietre vulcanice reduce stresul și tensiunea,” mai explică Suzana Pretorian.

Masaj Royal pentru relaxare totală

Masajul Royal combină tehnicile ale masajului suedez cu un un masaj relaxant facial și al capului. Un adevărat răsfăț ce vizează întregul corp!

“Masajul cu arome este aplicat cu eficienţă remarcabilă în scopul reducerii încordării articulaţiilor şi a ţesuturilor, creşterii flexibilităţii musculare, dar şi pentru stimularea circulaţiei sanguine şi înlăturarea tensiunilor acumulate în corp. Efectul benefic exercitat este sporit prin aplicarea diferitelor uleiuri volatile pe parcursul tratamentului,” mai precizează dr. Balneologo Suzana Pretorian.

Re-energizează-te și bucură-te de starea de bine pe care ți-o dau tratamentele SPA!

My title page contents