2 ani de educaţie alternativă alături de echipa PlaYouth

Asociaţia PlaYouth a aniversat doi ani de existenţă, timp în care oamenii implicaţi au reuşit să transforme acest proiect într-un loc unde te simţi ca acasă, ca într-o adevărată familie.

 

În tot acest timp, au avut loc peste 120 de activităţi, la care au participat mai mult de 850 de copii şi 500 de părinţi. Totul a pornit de la cele 2 co-fondatoare: Ana-Maria Mîndruţă şi Ana Bacioi, iar acum PlaYouth a ajuns la o echipă extinsă de 12 persoane pasionate de educaţia copiilor şi de relaţia părinţilor cu aceştia.

Tabere si veselie

Cele mai importante activităţi ale acestei organizaţii sunt atelierele, cursurile şi tabere destinate atât copiilor, cât şi părinţilor, activităţi care au la bază contruirea unei relaţii mai bune între aceştia. Tehnici de Pictură şi Grafică, Teatru, Animaţie Stop Motion, Chimie Distractivă, Improvizaţie, Spray Painting, Chitară Acustică, Hai să punem întrebări, Origami, Bune Maniere sau Storytelling sunt doar câteva dintre domeniile de care sunt pasionaţi trainerii PlaYouth.

Tabere si veselie

Un alt element distinctiv al PlaYouth sunt taberele KaleidosCopil pentru copii şi părinţi, care au loc vara şi iarna, la Moieciu de Sus, într-o atmosferă relaxată, cu joacă, învăţare şi mai ales cu libertatea de a-şi exprima emoţiile, gândurile şi de a le înţelege mai bine.

 

 

My title page contents