3 ingrediente indispensabile pentru frumusetea pielii

3 ingrediente indispensabile pentru frumusetea pielii

O piele frumoasa se obtine cu ajutorul vitaminelor potrivite. Asemenea organismului, aceasta trebuie hranita regulat, cu produse care sa regenereze si sa ofere protectie, in acelasi timp.

 

Crema Concentrat Vitaminica de la Naturys este un elixir cu actiuni intense de protectie. Pe baza a trei dintre cele mai importante vitamine necesare pentru ten, aceasta obtine intinerire imediata:

–          Vitamina E este un sistem complex, cu rol de bariera protectoare impotriva agentilor mecanici. Datorita actiunii sale antioxidante puternice, este esentiala pentru elasticitatea tesutului si pentru a preveni formarea de radicali liberi.

–          Vitamina C  permite regenerarea continua a vitaminei  E si, in aceladi timp, ii amplifica efectul. Aceasta are capacitatea de a reda luminozitatea si de a revigora tenul.

–          Sucul de Acerola sporeste continutul de vitamina C si are o actiune antioxidanta specifica. Acesta combate in mod semnificativ semnele de imbatranire si stimuleaza productia de colagen, in mod eficient.

Pret: 151 lei

My title page contents