3 măști de păr pentru o vară de poveste

3 măști de păr pentru o vară de poveste. Oare? E musai! Vara poate fi doar frumoasă și senină, nu-i așa? Măcar în vise. Însă părul e musai să fie sănătos și plin de vitalitate. Sperăm că ești de acord, da? Dacă și dorința ta este aceeași, uite ce nu trebuie să uiți. Aplicarea balsamului este de multe ori insuficientă ca să stopeze uscarea și casarea părului.

 

Deci, ia în calcul să îl răsfeți și să îl hrănești regulat cu măști bogate și onctuoase, menite să îți reenergizeze podoaba capilară. Explicația este mai mult decât simplă: măștile de păr conțin ingrediente active, vitamine și uleiuri de păr care stimulează creșterea părului și îi oferă protecție împotriva deteriorării. De cele mai multe ori, aceste subtanțe au și au un efect de catifelare și ordonare asupra firului.

O culoare vibrantă și protejată

Iarna și primăvara, părul își pierde adesea din intensitate culorii. Frustrant, nu-i așa? Ei bine, măștile de păr sunt cea mai simplă modalitate să îți păstrezi nuanța vibrantă pentru cât mai mult timp. Un alt atuu? Strălucirea de lungă durată, dar și protecția împotriva transformării tonalității culorii.

3 măști de păr pentru o vară de poveste

Ce alegi pentru această vară? Simplu! Poți prelungi rezultatele colorării, cu ajutorul Color Radiance Intensive Mask de la Londa Professional. Produsul conține extract de fructul pasiunii, recunoscut pentru puterea sa hrănitoare, și coajă de portocală, ce are un pH acid, cu rol în stoparea efectelor de oxidare nedorite. Și unde mai pui că formula sa protejează împotriva mătuirii și hidratează intens. Și uite așa, vei beneficia de o nuanță puternică și vie a părului toată vara!

Fără păr electrizat

Părul uscat, rebel și electrizat poate fi o reală provocare pentru o femeie. El este greu de descurcat și și mai greu de aranjat și stilizat. Cum scapi de bătăile de cap? Ia aminte:, iar primăvara tendința de electrizare poate fi o adevărată provocare. Dacă vrei să îți păstrezi forma buclelor și să previi dezordonarea lor, mizează pe o mască de netezire.  Recomandarea noastră? Tratament cremă anti-frizz Nutri Enrich de la Invigo Acesta hrănește părul rebel și dă  elasticitate firului.  Lasă părul moale, strălucitor și plin de vitalitate, grație complexului Nutri Enrich. Masca de netezire reduce efectul de încrețire și dezordonare a părului și asigură uniformizarea firului de păr.

Mai multă luminozitate

Cine nu își dorește un luciu natural și plin de vitalitate? Ei bine, azi se poate. Oil Reflections Luminous Reboost Mask de la Wella Professional este o mască ce hrănește și uniformizează textura firului pentru extra luminozitate.  Conține extract de ceai alb și ulei de camelie ce acționează asupra unui tratament intens. Parfumul delicat de mosc, vanilie și lemn de cedru îți oferă o experiență de neuitat, cu rezultatele dorite de fiecare dată: un păr foarte neted, hidratat și luminos!

Preț recomandat Color Radiance Intensive Mask de la Londa Professional: 67 de lei

Preț recomandat Tratament cremă anti-frizz Nutri Enrich de la Invigo: 49 de lei

Preț recomandat Oil Reflections Luminous Reboost Mask de la Wella Professionals: 70 de lei

My title page contents