Dragilor si dragelor,
A dat navala vara peste noi. Si tot asa ne bucura si cei de la Farmec cu un concurs. Si suntem curiosi sa aflam CE METODA DE EPILARE PREFERATI?

 

Cum participati? Dati LIKE postarii de pe FB si scrieti raspunsul intr-un comment pe site la aceasta postare si gata! Ati intrat in joc.
Avem 5 premii faine si utile, continand fiecare un set de benzi depilatoare corp si zona bikinilor, o crema depilatoare normala si o bucata gel dupa depilare.
Succes!

 

Se pare ca de azi, e si mai simplu sa ai picioare fine in maxim 3 minute. Pentru ca Farmec a lansat o noua gama de depilatoare cu actiune rapida – creme, benzi pentru fata si corp, ceara cu incalzire in cuptorul cu microunde, ceara cu incalzire pe foc, perle de ceara, roll-on. Suna mai mult decat bine, corect?

Si uite asa nu mai avem nicio scuza ca sa fim neepilate si nepregatite pentru serile de vara. Noua gama Farmec contine 4 subgame diferentiate prin specificitatea produselor in functie de tipul de piele: depilatoare cu extract de Orhidee concepute pentru pielea normala, cu extract de Argan destinate pielii deshidratate, cu extract de Vanilie potrivita pielii sensibile.

In noua gama se gasesc si produse special realizate pentru adolescenti: depilatoare cu extract de Zmeura pentru pielea sensibila, si pentru  barbati – crema depilatoare cu Boswellia Serrata.

 

My title page contents