La an nou, look nou!

Pe Narcisa si pe Luminita nu le-au mai recunoscut colegele, sotul lui Theo a pus mana pe telefon, sa-i faca poze in momentul in care a intrat in casa, iar Nicoleta s-a simtit de neinvins dupa schimbarea de look de la Studio Fistic.

Cele 4 castigatoare ale concursului Schimbarea e buna au fost modele pentru specialistele de la Studio Fistic si au trecut, 2 cate 2, prin tunsoare, machiaj, coafura si sedinta foto – realizata de Alina Miron.

 

 

NICOLETA

nicoleta

 

Ce spun specialistele

Coafura – Flory a folosit Wella Koleston, a creat o coafura modernă, stilata, in culori puternice

Machiaj – Emi a creat armonie intre trasaturile fetei si coafura, a accentuat ochii si a scos in evidenta si linia naturala a buzelor.

Ce spune Nicoleta
Ce a iesit a fost spectaculos. Schimbarea a fost totala! Alaturi de machiaj, m-a facut sa nu ma recunosc. Acum, ma simt o femeie completa! Mult mai increzatoare, gata sa atac orice obstacol pentru reconversia mea profesionala! Va multumesc tuturor celor implicate!

 

NARCISA MIHAELA

narcisa

 

Ce spun specialistele

Coafura – Paula a folosit Wella Koleston, a dat volum si luminozitate prin cateva suvite

Machiaj – Emi a retusat sprancenele si le-a dat forma. Sprancenele bine aranjate sunt un prim pas (foarte important) pentru un machiaj!
Ce spune Narcisa

Cum te simti cand faci o schimbare de look? Bine as spune, daca m-as recunoaste in oglinda. Ii inteleg pe ceilalti (fosti colegi) care la intalnirea lunara au inceput sa se prezinte: „Buna, eu sunt x…” Ma simt tentata sa caut in spatele oglinzii.Cea mai frumoasa reactie a avut-o baietelul meu de 6 ani: mami ce frumoasa esti! Esti cea mai frumoasa!

 

MIHAELA LUMINITA

lumi

Ce spun specialistele

Coafura: Mary – am ales sa renuntam le negru, care inaspreste trasaturile fetei, si am optat pentru o culoare mai deschisa, cu reflexe de rosu.

Machiaj: Dana – am pus in evidenta trasaturile frumoase printr-un machiaj in tonuri pastelate, cu accent pe culoarea buzelor.

Ce spune Lumi

Inceputul sezonului de iarna este un moment perfect pentru o schimbare in viata ta. Si cum sa faci asta cel mai bine daca nu cu o schimbare de look? Experimentul acesta l-am trait eu la Studio Fistic. Rezultatul experientei in doua cuvinte – m-am simtit moderna si stilata:)

 

THEODORA

colaj theo
­

Ce spun specialistele

Coafura – Danuta – am ales o coafura in armonie cu forma fetei, o culoare de baza naturala in armonie cu tenul, accentuata de suvite limoncelo si roz prafuit, pentru un plus de luminozitate si culoare.

Machiaj – Carmen – am „retusat” putin forma ochilor si am pus in evidenta culoarea frumoasa. Am dat culoare obrajilor si am accentuat buzele.

Ce spune Theo

Am sa punctez momentele cele mai surprinzatoare si de maxim rasfat:

  • Salonul arata magic, ca un cadou frumos impachetat.
  • Felul in care a combinat Dana, stilista mea, culorile si cum mi-a explicat fiecare alegere. Cand a sosit cu „platoul” de castronase cu vopseluri, nu stiu cine s-a bucurat mai mult sa vada culorile vesele pregatite pentru suvite – eu sau fetita mea, care abia astepta sa vada schimbarea.
  • Scaunul DE MASAJ, pe care stai cand esti spalata pe cap!
  • Trucurile de machiaj invatate de la Carmen – felul in care a transformat dintr-o linie ochii mei rotunzi in ochi alungiti.
  • La final, wow-ul evident de la toata lumea, inclusiv din oglinda 🙂

Foto: Alina Miron

Vestimentatie: Irina Trifu

 

 

My title page contents