Anul acesta, la decernarea premiilor Oscar, Charlize Theron si Cate Blanchet au stralucit pe covorul rosu cu ajutorul stilistilor Wella Professionals si al produselor EIMI.

Intr-o  rochie eleganta marca Dior, Charlize Theron si-a pus in valoare look-ul simplu, dar tototdata sofisticat, printr-o coafura chic, perfect finisata. “Inspirata din frumusetea statuara a vedetei”, spune Enzo  Angileri, cel care a creat stylingul  rafinat al vedetei. “ Charlize avea un look perfect finisat. Daca as fi fost un sculptor, as fi sculpat-o, pentru ca arata perfect, exact ca o statuie”, adauga stilistul Wella.

Stylingul pentru aceasta coafura a fost realizat cu EIMI Root Shoot, EIMI Stay Firm Finishing Spray si Eimi Just Brilliant.

Cate Blanchet si-a uimit fanii cu noua sa tunsoare; un bob simplu, cu valuri elegante, combinate cu un stil texturat, inspirat din eleganta anilor 40’, atunci cand feminitatea si eleganta erau in plina splendoare. “ Acesta este unul dintre motivele pentru care o iubesc pe Cate atat de mult”, spune Robert Vetica, stilistul Wella care i-a facut vedetei aceasta schimbare radical de look, exact in ziua Oscarurilor. “Produsele care au ajutat la realizarea ei au fost Elements Renewing Shampoo si Daily Renewing Conditioner, EIMI Perfect Setting Blowdry Lotion, Eimi Thermal Image si Eimi Stay Essential Finishing Spray”, incheie Robert.

My title page contents