5 experti internationali in educatie prescolara vin la Conferinta de Educatie Timpurie

”Predare cu entuziasm pentru copii fericiți ”

Conferinta de Educatie Timpurie organizata anual de First7, divizia de training a Fundatiei Acorns, are loc saptamana viitoare, la Hotel Capitol din Bucuresti. Speakerii din Marea Britanie, Irlanda si Romania vor aborda, intre 25 si 27 octombrie, concepte inovatoare si subiecte esentiale pentru alinierea sistemului de invatamant prescolar din Romania la cele mai performante modele internationale.

 

Tema celei de-a 4-a editii este ”Educatie cu entuziasm pentru copii fericiti”, iar cei peste 130 de educatori, psihologi, pedagogi, ingrijitori si asistenti medicali prezenti la eveniment vor participa la workshop-uri complexe, dinamice, motivante si cu puternic accent aplicat despre: stimularea gandirii pozitive,  invatarea creativa,  crearea si mentinerea unei atmosfere pozitive in clasa, relatia constructiva intre educator si copil, leadership educational si strategii inovatoare de predare.

Agenda cursurilor:

MIERCURI, 25 OCTOMBRIE 2017

9:00 – 11:00    Jane Bright – “Behaviour Management”

11:15 – 13:00  Jane Bright – “Behaviour Management”

14:00 – 16:00  Helen O’Dononoghue – ”Creative Thinkers in Early Years”

 

JOI, 26 OCTOMBRIE 2017

9:00 – 11:00    Shonette Bason Wood – “Spreading the Happiness”

11:15 – 13:00  Shonette Bason Wood – “Spreading the Happiness”

14:00 – 16:00  Mandy Tullock – “Outdoor Play”

 

VINERI, 27 OCTOMBRIE 2017

9:00 – 11:00    Hellen Battelley –  “Music and Movement – Positive Approach”

11:15 – 13:00  Valentina Secara –  “Fericirea in echipa”

 

Partenerii: Catena, Tonica & Baby, Happy Tour, Raiffeissen Broker, BNI, Selftrust Academy, Sweetfly, Camera Luminoasa, Imagine Art Studio, Optiprint, Ioana Arsenie.

Parteneri media: www.didactic.ro, www.tonica.ro, Revista Mami, Revista Copii si Parinti, www.suntmamica.ro, www.9vremparinti.ro, www.bebelu.ro, www.sfatulmamicilor.ro, www.mothersandthecity.ro, www.blogdeparinti.info, www.daddycool.ro, Kinderpedia.

Sustinut de Itsy Bitsy FM – Bucurie in familie.

 

Eveniment organizat cu sprijinul Camerei de Comert Romano-Britanice si al Camerei de Comert Romano-Olandeze.

Despre First7- Parents & Educators Coaching

Cu un know-how de peste 10 ani in domeniul educatiei timpurii, Fundatia Acorns, prin divizia de evenimente First7, ofera training şi coaching pentru profesionistii din invatamantul prescolar, dar si pentru parinţi, cu scopul imbunataţirii educaţiei copiilor intre 0-6 ani, sustinerii profesiei de educator si optimizarii sistemului prescolar in Romania.

First7 ofera in fiecare an acces gratuit la Conferinta de Educatie Timpurie pentru 100 de educatori si pedagogi din gradinitele si cresele de stat.

My title page contents