Daca starea parului tau nu te multumeste, atunci fa un bilant al ritualurilor tale cosmetice. Analizeaza daca ceea ce faci, iti afecteaza sau nu textura parului. Subtierea parului este frecvent asociata cu rarirea parului, adica mai putine fire de par pe scalp. Ceea ce nu se comunica este faptul ca diametrul firului de par joaca un rol important in subtierea parului. Diametrul firului de par se poate micsora in diferite etape ale vietii cu  o anumite ritmicitate. La un par fin, chiar si o micsorare relativ mica a diametrului are un efect vizual semnificativ.

Iata de ce te confrunti cu subtirea parului.

  1. Folosesti perii de par nepotrivite pentru a reduce subtierea parului

Un par frumos si sanatos depinde de grija pe care i-o acorzi. Si, de instrumentele de infrumusetare pe care le folosesti. „Periile plate sau cele de metal sunt de preferat celor rotunde.”, spune Edy Virag, Ambasador Nioxin Romania. Motivul? Acest tip de perii nu agreseaza parul si nici nu il tensioneaza. Plus ca aduc volum exact in locurile potrivite.”, adauga specialistul Nioxin.

  1. O culoare de par prea uniforma

O nuanta de par singulara da impresia unui chip mai subtire. Stiai asta? Dar aceeasi chestiune e valabila si pentru par.

Un par care sa beneficieze de miscare are nevoie de texturare obtinuta prin jocuri de culoare.

  1. Parul tau e prea filat

Daca esti fan filat si daca ai parul pana la umeri, atunci e bine sa stii ca acest tip de finisare nu ajuta la ingrosarea firului de par.

  1. Un par prea lung

Daca ai parul subtire, atunci opteaza pentru o coafura scurta sau de lungime medie.

  1. O nuanta de par prea deschisa

O nuanta de par prea apropiata de culoarea tenului tau poate sa iti faca parul sa para mai subtire. Deci, cere sfatul stilistului tau atunci cand iti alegi culoarea vopselei.

  1. Produse nepotrivite pentru tipul tau de par

Un par fin are nevoie de produse adaptate – de produse de volum sau de produse pentru par fin. Daca folosesti prea multe produse hidratante sau hranitoare, te alegi cu un par incarcat, care se ingrasa usor si isi pierde miscarea.

7.Un sampon de calitate e la fel de important ca si o crema buna pentru a reduce subtierea parului

Un par subtire este un par fin. Un par care isi pierde volumul imediat dupa spalare si coafura. Un par care arata fara vlaga. acest lucru se intampla pentru ca firul subtire are un diametru cu 1/3 mai mic decat cel al unui fir normal.

Structura sa este lipsita de fermitate, ceea ce inseamna ca ea nu poate pastra forma coafurii. Un par fin are nevoie de produse de ingrijire ce ofera rezistenta parului si care vin sa stabilizeze structura.Produsele destinate parului subtire contin substante active care ofera putere si volum.

Daca suferi de lipsa de volum, mizeaza pe Nioxin Diaboost sau alege produse de ingrijire adaptate de la Nioxin.

Nioxin Diaboost este un tratament zilnic leave-in care a fost creat si testat stiintific pentru a mari diametrul fiecarui fir de par in parte oferind parului un aspect mult mai bogat, mai frumos.  DiaBoost™ este primul produs care contine aceasta tehnologie inovativa, dand rezultate

My title page contents