7 moduri in care iti poti determina fiica sa-si iubeasca corpul

7 moduri

Imaginea corporala este foarte importanta pentru orice femeie. Din pacate, foarte multe dintre noi suntem critice la adresa corpului nostru. In cea mai mare parte a timpului, observam doar ce ne deranjeaza si nu admiram ceea ce este frumos la noi, iar acest lucru este in dezavantajul nostru. Azi, iti prezentam 7 moduri in care iti poti determina fiica sa-si iubeasca copul

 

Daca esti mama unei fete, sprijin-o sa creasca cu o imagine corporala sanatoasa. Asta o va ajuta sa devina o femeie cu incredere in ea si sa nu se lase definita in termeni de frumos/urat de oamenii din jur. Ea va intelege si va manifesta frumusetea in propriul sau mod. Iata cum poti sustine tu acest proces.

Nu spune niciodata nimic rau despre corpul fiicei tale.

Femeile si fetele sunt bombardate cu mesaje din media despre cum ar trebui sa arate, cum sa manance sau cum trebuie sa se imbrace. Invat-o, si mai ales fii tu insati un exemplu de comportament, care sa ii arate fiicei tale ca este stapana pe corpul ei, si acest lucru inseamna in primul rand un echilibru intre bunastarea fizica si cea mentala.

Nu tine diete stricte sau pentru un simplu moft si nici nu o incuraja pe ea sa le tina.

Invatati despre nutritia sanatoasa.

Informeaza-te din surse sigure. Alege o carte scrisa de un doctor nutritionist sau chiar puteti merge impreuna la un specialist pentru a primi sfaturi corecte si in acord cu stilul vostru de viata. Puneti in aplicare aceste sfaturi.

Nu asocia ideea de miscare cu cea de dieta.

Sportul trebuie sa faca parte dintr-un stil de viata sanatos si sa fie practicat cu regularitate. Ghideaz-o catre activitati sportive din motivele corecte si nu pentru a consuma calorii.

Iubeste-ti corpul cu toate imperfectiunile.

Fa in asa fel incat si ea sa observe asta la tine. Nu te critica de fata cu ea si nici nu te plange. Acceptarea de sine este un exercitiu util pentru tine, dar si pentru dezvoltarea frumoasa a ficei tale.

Ajut-o sa inteleaga faptul ca media promoveaza imagini care nu reprezinta realitatea.

Femeile reale au riduri, celulita si vergeturi.

Asigur-o ca va gasi in tine un sprijin

Chiar daca se confrunta cu o problema care tine de greutate, tulburari alimentare sau de imaginea corporala.

 

 

(idei inspirate de mindbodygreen.com)

 

My title page contents