Escapade de iarnă în cea mai mare și modernă stațiune montană din România

Escapade de iarnă în cea mai mare și modernă stațiune montană din România

Escapade de iarnă, bucurii și veselie. În anul ce vine, fii bun cu tine însuți! Ai grijă de tine și de sănătatea ta! Fii mai îngăduitor și oferă-ți mai mult. Timp pentru sine, răsfaț, candoare și vacanțe revigorante. Noi, cei de la Ana Hotels Poiana Brașov, îți venim în întâmpinare cu pachete special create pentru tine și pentru toți cei dornici de un plus de relaxare, sport, desfătare.

 

Din 2020, pune-te primul pe lista de cadouri. Propunerea noastră? O incursiune de reenergizare în Poiana Brașov, cea mai populară stațiune montană din România. Poți opta pentru o ESCAPADĂ DE IARNĂ sau pentru SKI ÎN DOI. Unde? Acasă! În România. La Poiana Brașov. Aici e loc de sporturi de iarnă. Placă și ski. De munte și de voie bună.

Și dacă cumva, ai îndoieli în privința nivelului tău de cunoștințe sportive, fii pe pace! Vei avea parte de susținerea instructorilor de la Ana Ski School – cea mai renumită școală de ski din Poiana Brașov. 140 de instructori de ski cu experiență te așteaptă pe cele 7 pârtii care alcătuiesc un domeniu schiabil de peste 25 de km.

Escapade de iarnă în cea mai mare și modernă stațiune montană din România

Situată la o altitudine de 1020 metri, Poiana Brașov este renumită pentru activitățile sportive desfășurate aici încă din anul 1895, când un grup de schiori deschizători de pârtii au trasat primele poteci în zăpezile Masivului Postăvaru. 11 ani mai târziu, Poiana Brașov își primea atestatul oficial de stațiune turistică de ski.

Poiana înseamnă evadare

Evadarea în natură trebuie percepută multisenzorial. Prin urmare, dacă vrei să te bucuri de și mai multă relaxare și răsfăț, poți opta pentru oricare dintre terapiile din meniul ANA Spa la Poiana Brașov. Cu ajutorul lor, îți vei putea restabili starea de bine și echilibrul natural al organismului. Masajele de relaxare cu uleiuri esențiale sau pietre calde vor topi stresul, pe când terapiile medicinei antice îi vor reda corpului echilibrul natural.

Vrei să te bucuri de iarnă? Ți-ai propus să înveți să schiezi? Perfect! Te așteptăm la Ana Hotels Poiana Brașov. Începe aventura ski-ului ACASĂ, alături de cei mai experimentați monitori de schi de la ANA Ski School!

Află mai multe despre pachetele Ana Hotels pe https://www.anahotels.ro/en/exclusive-offers.html.

 

My title page contents