activități de cuplu pentru 1 Mai

Zilele libere sunt un prilej bun să petrecei câteva momente doar tu cu partnerul tău. Ți-am pregătit o listă de sugestii cu activități de cuplu pentru 1 Mai. Vezi care vi se potrivește cel mai bine!

Dacă cei mici pleacă într-o scurtă vacanță la bunici, tu și partenerul tău puteți folosi ziua  de 1 Mai pentru a petrece timp împreună și a vă relaxa. Noi am pregătit o listă de sugestii interesante, cu activități de cuplu pentru 1 Mai, pe care le puteți face împreună.

Fie că alegeți să petreceți timp doar voi doi, fie că optați pentru o zi alături de priteni, bucurați-vă de o atmosferă relaxantă și plină de distracție! După ce ți-am oferit sugestii de activiăți de 1 Mai alături de cei mici, iată și câteva variante pentru o zi doar cu partenerul tău:

Iată recomandările noastre de activități de cuplu pentru 1 Mai:

O cină romantică

Un moment în care să vă reconectați, să discutați despre ceea ce vă place și să petreceți timp împreună este o cină romantică. Mergeți la restaurantul vostru preferat sau în locul în care obișnuiați să ieșiți când relația voastră era la început și bucurați-vă de o seară specială, doar voi doi.

Dacă nu vreți să ieșiți în oraș, puteți pregăti o cină romantică chiar la voi acasă. Împărți-ți sarcinile, unul dintre voi pregătește cina, iar celălalt aranjază masă și alege muzica.

Cinema la voi acasă

O altă idee este o seară de film la voi acasă. Amenajați un spațiu relxant, cu perne pe canapea și suficiente scaune și fotolii la voi în sufragerie.  Mergeți la cumpărături și achiziționați filmele voastre preferate, gustări, iar apoi invitați câțiva priteni. Mai mult decât atât, după film, puteți merge împreună la o petrecere în oraș.

Dacă tu și partenerul tău vreți să petreceți timp doar voi doi, alegeți filmul vostru preferat, sau, puteți căuta la magazin, chiar primul film pe care l-ați văzut împreună și bucurați-vă de o seară romanitcă.

O zi la SPA

De ce să nu te bucuri de o zi relxantă la SPA, alături de soțul sau soția ta? Puteți lăsa copiii cu bunicii, unde vor fi răsfățați cum se cuvinte cu toate bunătățile, iar voi mergeți o zi la SPA. Acolo vă veți bucura de saune, piscine sau masaj și vă veți reîncărca bateriile pentru o nouă luna.

O petrecere în oraș sau chiar una la voi acasă

Te cât timp nu ai mai dansat cu partenerul tău? Mergeți la o petrecere sau organizați chiar voi o petrecere la voi acasă. Vorbiți cu câțiva prieteni și buncii care să stea cu cei mici. Apoi alege o rochie frumoasă și un machiaj special și ești pregătită de plecare! Tot ce mai trebuie să faceți este să vă relaxați și să vă bucurați de seara voastră în oraș.

O escapadă scurtă, doar voi doi

O altă sugestie pe lista de activități de cuplu pentru 1 Mai este o escapadă, în care să mergi cu partenerul tău. Puteți vizita un oraș în care nu ați mai fost demult, să mergeți o zi la salină. Un drum scurt la mare sau o vizită în Poioana Narciselor sunt alte idei interesante.

Dacă vă doriți o escapadă mai lungă, mai puteți face și o vizită la Palatul de la Balcic și, de ce nu, să luați o masă la Ferma de scoici de la Dalboka.

 

 

 

 

 

My title page contents